ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > caché (sakli)

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 8

dtlethe
dtlethe
daniel auteuil'in ismini görünce hiç düsünmeden girdim, ve oldukça memnun kaldim yine.. agir tempolu filmlerden hoslanmiyorsaniz hiç tavsiye etmem yalniz...

bi de ankara kavaklidere sinemasinda izlemeyin.. filmin ortasinda birden ses gidebilir...

---izlemeyenler asagiyi okumasin---

film bittiginde "nasil yani?" diye kalakaliyorsunuz... ama orda okul çikisinda macit'in oglunu göremediyseniz ;)... farkli senaryolar da önerilebilir tabi..

georges'in güpegündüz iki hap alip uyumasi, vicdan azabini bastirip olanlari unutmaya çalismasi fransizlarin milletce cezayir olaylarina bakisini çok güzel yansitiyor, güzel bi kapanis olmus, pek begendim...
5 Mart 2006 14:33   mesajın adresini al  

sadikko
sadikko
Guzel agir bir film.. hic muzik kullanılmaması garip olmus ama eksikligi pek hissedilmiyor.. her ne kadar filmin sonunda cocukları yanyana gorseniz de nası yani diyosunuz..
5 Mart 2006 16:21   mesajın adresini al  

moviebiker
moviebiker
hem haneke hemde daniel auteuil yüzünden izlenmeli.buralara düşer mi bilmiyorum ama mutlaka görmem lazım.
5 Mart 2006 21:47   mesajın adresini al  

komakino
komakino
evet haneke büyük bir referans .juliet binoche da eksik olmasın her yerden karşıma çıkıyo şu aralar..vizyona girdi sanıyorum,ankarada.
6 Mart 2006 20:47   mesajın adresini al  

sadikko
sadikko
ankarada cinebonusta gosterimde (bilkent)
8 Mart 2006 00:58   mesajın adresini al  

boris ivan nikolai
boris ivan nikolai
Filmi bi türlü izleyemedim.Elinde bu film olan arkadaşlar:Bana gönderebilir misinizz!!
1 Nisan 2006 21:01   mesajın adresini al  

palenko
palenko
spoiler-
O intihar sahnesi nasıl bi şeydi yaa hiç bu kadar etkilendigimi hatırlamıyorum bi sahneden..
5 Ekim 2006 01:49   mesajın adresini al  

fena
fena
lost highwayle benzerlik gösterir.
19 Ekim 2008 00:04   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 8

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008