gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Yurtdışı Eğitim & Erasmus Exchange - Fransa'da dil okulu?
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 7
 Yazar: Mesaj:
sadikko
sadikko
Arkadaşlar kardesim gs lisesinde hazırlıkta bu yaz dilini geliştirmesi icin bi fransa yapmasını istiyorum. onerileriniz icin simdiden teşekkurler (aile yanı veya dil okulu)

5 Mart 2006 13:26  mesajın adresini al  
leponge
leponge
ister EF olsun ister başka bişi çevresinde türk arkadaşlar bulunmamasını sağla yeter bence. genelde türkler türklerle takılıo ve tek kelime fran. konuşamadan geliolar. eğleniolar o ayrı... ama uzun vadede pek yardımı olmuyo...

5 Mart 2006 14:50  mesajın adresini al  
sadikko
sadikko
evet turklerle pek takılmasını ben de tavsiye etmicem ztn.. ( afs ile bir yıl california, erasmusla da 4 ay finlaniya yaptım kebapcılardan baska turkle tanısmaktan kacındım) burda ztn 70 milyon turk var... gidip tavla oynamanın bi faydası olmaz orda haklısınız.. ben netten arastırmaya devam edeyim.. kulagınıza bisiy takılırsa haber verirseniz sevinirim.. simdiden teşekkurler

5 Mart 2006 16:08  mesajın adresini al  
bouquette
bouquette
ya işte öle bişi ariosanız bu fransız gençlerin çok küçük yaşlardan itibaren gittikleri 'Colonie' dedikleri bi tür gençlik kampı oluyo.Bn bi arkadaşlarıma sorarım bu yaz geçti ama önümüzdeki yaz için şartları fln öörenirim

5 Eylül 2006 21:36  mesajın adresini al  
**bozacı**
**bozacı**
hocam bu yaz için araştırdım iki seçenek buldum biri dil kursları digeri kamplar;dil kurslarını diledigin yerde ve diledigin kadar kalabiliyorsun,kalacagın yerler için seçenekler var sen seçiyorsun yine.Camplara gelince günde bikaç iş yapıyorsun sonra serbestin çeşitli aktiviteler var bu kamlarda yapacagın işleri sen seçiyorsun bir kampa aynı ülkeden en fazla iki kişi gidebiliyor iyi yanı bu ve fiyatı uygun.....

21 Nisan 2007 00:41  mesajın adresini al  
**bozacı**
**bozacı**
dahada ayrınt istersen
www.gsm-youth.org bu site camplar için...
http://www.ila-france.com/ bu sitede dil kursları için.....

21 Nisan 2007 00:43  mesajın adresini al  
gıcık kız
gıcık kız
evet Fransız Kültür fena değil.
ama bence daha fazla fransızcaya maruz kalması için Fransa tabiiki daha iyi olur diicem ama fransadaki türk popülasyonunu düşününce, ha fransız kültürdeki frankofon hocadan ders almış ha fransa'da fransızların arasında fransızca öğrenmiş.
bknz: 1 yıl fransada yaşayıp fransızcası hala orta seviyeye ulaşamamış insan.
bknz: fransız kültür'de hala taxi 1 okuyan nevi şahsına münhasır ben.

21 Haziran 2007 08:04  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 7
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008