artık adım başı özel hastane var tanrıya şükürler olsun
7 Haziran 2006 17:30
walkytalky
tek hatamız motosiklete binmek ve kaza yapmakdan kormamak ,
7 Haziran 2006 17:32
walkytalky
aşkı isteyen acısını çekmeli
7 Haziran 2006 17:32
walkytalky
katlanıyoruz
7 Haziran 2006 17:33
walkytalky
hala bu duruma kızgınım
7 Haziran 2006 17:34
walkytalky
bu ülkede yol yapan,bu ülkenin nimetlerinden,tarihinden ,doğasından,kültüründen ,...............herkesten çok yaralanan bir insan olarak ki tüm motorcular böyledir,bu durumdan çok rahatsızım aslında,
ama duygularımı gizleyemem
7 Haziran 2006 17:39
walkytalky
yaşadığım anılar,tanıştığım kişiler,aşık olduğum insanlar,yaptığım kazalar,elde ettiğim başarılar,kazandığım ve kaybettiğim maddiyat,.........herşey burda iyisiyle kötüsüyle
burası benim evim
ama
7 Haziran 2006 17:45
walkytalky
ölsün yalancı hipokratlar
7 Haziran 2006 17:45
doctor_boy
hükümet in yurtdışından doktor getirme isteği öyle doğu ya hizmet götürmek için değil arkadaşlar atama yapmak içinde değil, yakında kuveyt ve birleşik arap emirliklerinden arap sermayeli hastaneler açılacak istanbul'a ve kendi doktorlarını çalıştırmak istiyorlar yani çıkacak olan kanunla türkiye ye 200-300 doktordan fazlası gelmez, gelende doğu hizmetine gitmez, gerçekten hizmet edecek olan yalnız türk doktorudur
14 Haziran 2006 08:57
comandante
Evet bunyamin haklı İstanbul ve Ankara'da arap sermayeli özel hastanelerin açılacağı ve bu hastanelerde de arapların kendi doktorlarını çalıştıracağı söylentisi çok fazla dillendiriliyor. Yani yine yabancı sermaye giriyor yalanı söylenecek am iş gücü,istihdam ve kar arap'a gidecek
14 Haziran 2006 10:38
roland
volkan ben de unutmuşum bu forumu ama hala ısrar ediyorum, motorcuyum, ükemin yolları vs. duygusal konuşmalar yapmışsın, sen dünyada insanlar arası, ırk, dil, din, mezhep, vs ayrımcılığa karşısındır şimdi. motorcu olunca tabi daha bir özgürlükçü olur insan, ama yinede gelen yabancı doktorlar paragöz, şerefsiz, üç kağıtçı, aşağılık, araplar vs. diğer milletten insanlar,
ama tr'nin en büyük bataklarından biri olan ssk, ve diğer devlet hastaneleri, yani sağlık kurumunda çalışan TÜRK!!!!!!! doktorlar sözüm ona vatanperver, hizmet aşkıyla yanıp tutuşan, bir kuruş haramda gözü olmayan, ihalelerde uygunsuz davranmayan, ayağına gelen hastaya hayvandan aşağı muamele yapmayan insanlar.
safca bir bağnazlık olduğunda ısrarlıyım bu görüşlerin!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2852
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.