ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
okudunuzmu kitaplarını? daha düne kadar adını bike duymamıştım ancak dün "gün olur asra bedel" kitabını aldım tüm görenler yazarı methetmeye başlayınca iyice heveslendim bir günde bitirdim ve şimdiye kadar bu adamı okumamış olmaktan utandım. varmı başka eserlerini okuyan, bilgi sahibi olan?
4 Mart 2006 00:00
banshee
''GELECEK İSTASYON''
Bu yerlerde trenler doğudan batıya, batıdan doğuya gelir gider... gelir giderdi...
Bu yerlerde demiryolunun her iki yanında ıssız, engin, sarı kumlu bozkırların özeği Sarı-Özek uzar giderdi...
Coğrafya da uzaklıklar nasıl Greenwich meridyenlerinden başlıyorsa, bu yerlerde de mesafeler demiryoluna göre hesaplanırdı...
4 Mart 2006 00:05
banshee
Genelde Hikayelerinde Kırgız Türklerinde ki efsanelerden yararlandığın gördüm. Genelde :YAşadağı ve gördüğü coğrafyayı yazmış yazar, Ne bilim ordaki insanları tamamen abartmadan yansıtmıştır eserine. Kırgız Türklerindendir Cengiz aytmatov. DAha çok yazarım ben yaa :)) sorun sorun.
4 Mart 2006 00:07
palali
emin değilim ama bi arkadaşımın söylediğine göre şu anda belçikada kırgızistan büyükelçisiymiş. dediğim gibi elimden düşürmedim kitabı gün boyu. dan brown'dan daha çok sardı diyebilirim. yarın ilk işim yeni kitaplarını almak.
4 Mart 2006 00:35
cag
ben de lise de edebiyat dersinde anlatmak için Beyaz Gemiyi seçmiştim ve gerçekten çok begenmiştim, ama daha sonra başka kitabını okumadım...dedigin gibi aslında baska kitaplarını da okumak lazım...
4 Mart 2006 01:11
palali
hımm ok inşallah bulur alırım yaa.
4 Mart 2006 16:30
yavruş :)dişikartal
bulursun bulamssan ben weirim dijem :)))) tabe saçma oldu ya ankaradaysan dostta muhakak wardır :) değilsen kitapçılarda muhakak wardır ince bi kitap zaten :)
4 Mart 2006 16:51
palali
ankara?? ığdırdayım ve burda en yeni kitap da vinci şifresi :D
4 Mart 2006 16:58
yavruş :)dişikartal
hım.. ozmn sana kitabımı yollıyım gerçi kitaplarım benim herşeyim ama olsun paylaşmak da önemli :) okul adresini wer öğrenci işleri kısmına gider zarfın alırsın ordan :P
4 Mart 2006 17:24
dtlethe
"deniz kiyisinda kosan ala köpek"
bunu okuyorsaniz yaninizda mutlaka bi sürahi soguk su olsun, ki kana kana içebilesiniz!
5 Mart 2006 14:38
pleamar
Aytmatov tanıdık bir klasiktir aslında.Selvi Boylum Al Yazmalım kültü onun aynı isimli romanından sinemaya uyarlama. Çocukluğu 2.dünya savaşının SSCB'yi zora soktuğu zamanlara denk geldiğinden geçim sıkıntısını,yoksunlukları ülkesinin engin çöl yaşantısıyla bir hayli sağlam harmanlamıştır. Dişi Kurdun Rüyaları bu çizginin biraz dışında kalan, zatın önemli eserleri arasında pek sayılmayan bir alamet_i farikadır.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2841
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.