| |
c.kumsacli
|
|
|
~ 289 gün
|
|
| |
murattt83
|
eğitim ve öğretim yerlerine girerken genel ahlak kuralını uygulamalıyız.yada kul kurallarını uygulamalıyız arkadaslarımızıda rahatszı etmeye hakkımız yok asla
|
|
~ 288 gün
|
|
| |
karmakarisik
|
Küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum!!! Senin gibi egoist insanlar olduğu sürece, hiç bir suçu olmadan kendini mezarda bulan insanlar çok olur! Hala kalkmış allahtan kaza yapmadım gibi bencilce laflar ediyorsun! Çık git bi dağ başına istediğin gibi iç istediğin gibi kendini yollara vur ama başkasının yaşama hakkına saygı göster... Bu tür olaylarla karşılaştığımda Türk olduğum için utanıyorum!
süperiletken demis ki:
Arkadaşlar içkili derse girmeyi bırakında alkollü araba kullanmak ovvvvv bambaşka promil üst seviyede yollar karşıdan gelen arabalar ama tabi bunu tecrübeli olanlar yapsın yoksa gözünüzü kabirdeki sorguda açarsınız ben bir defa denedim ama çok şanslıydım kaza yapmaktan kıl payı kurtuldum ceza da yemedim fakat kesinlikle bir daha denemem ;ama ne yalan söylim güzeldi...
|
|
|
1 ~ 288 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
sen de yap güzel oluyorrr:) mesajım bi üstteki arkadaşa laf sokma gibi anlaşılmasın çünk onunla hemfikirim.yürü be kim tutar seni:)
|
|
~ 288 gün
|
|
| |
_volkan_
|
büyük bir zevk
ve dersi daha çekilebilir hale getiriyor
|
|
~ 288 gün
|
|
| |
erdemlix
|
bunun bir de sınava sarhoş girmek level i var ki , tıııın, dif , dünya, silgi, stres falan da yapmıyon.
|
|
~ 287 gün
|
|
| |
armin
|
lisedeyken vazgeçilemeyen davranış. Herhafta salı günü ilk ders = votka zamanı.
|
|
~ 287 gün
|
|
| |
exitus
|
lisede din dersi ve felsefe dersinde viski icerdik en arkada:D bi kere tütsü bile yakmıştık felsefecinin dersinde Nietzscheydi dersin konusu:)
|
|
~ 284 gün
|
|
| |
tutaste
|
eğlenceli olabilir evet...
|
|
~ 151 gün
|
|
| |
nickimi_kedi_7
|
biraz deliyi atanınnnnnnnnnnn
|
|
~ 151 gün
|
|
| |
tutaste
|
isabetli bir karardı..şikayet etme..
|
|
~ 151 gün
|
|
| |
nickimi_kedi_7
|
|
|
~ 151 gün
|
|
| |
daisy=) **kaidena**
|
|
|
~ 151 gün
|
|
| |
tutaste
|
mitoz bölünme yaşıyorsun heralde..
|
|
~ 151 gün
|
|
| |
daisy=) **kaidena**
|
uygulamalı derslerde ki etkisi ne olur acaba :S
|
|
~ 151 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
geçen pazartesi denedik güzeldi :)
|
|
~ 151 gün
|
|
| |
pisho
|
derse deil de sinava alkollu girmisligim var, vize sinaviydi hatta aldigim notu da hatirliyorum 15 almistim
|
|
~ 151 gün
|
|
| |
dark blot
|
bence derste içmek daa bi güzel oluo kolanın içine votka deneyin sıkıcı hukuk derslerinde mesela..
|
|
~ 150 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
bak şimdi aklıma lise 1deyken aldığım matematik notu geldi..18 almıştım:))))
pisho demis ki: derse deil de sinava alkollu girmisligim var, vize sinaviydi hatta aldigim notu da hatirliyorum 15 almistim |
|
|
~ 150 gün
|
|
| |
•cedric
|
|
|
~ 150 gün
|