ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  kampüs hayatı  derse alkollü girmek

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  10  11  12  13  14  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 76 - 90

dummy_-variable
dummy_-variable
çizim dersine gelen alkollu arkadaşım o kafayla (ki kendisi de 2 gün sonra tekrar yapmayı denedi ve yapamadı :):):) ) 50 kişilik sınıfta kimsenin yapamadığı çizim sorusunu yapmış ve hocanın gel de endamını da görelim muamelisine mazur kalacakken hoca nın arkadaşın sırrına mashar olmasıyla önce aynen geri postalanıp yerine oturtulmak fakat gülüşmeler üzerine hocanın tükürdüğünü yalamamak istememesi sonucunda "adın ne senin ehe ehe" konumunda oldukça yavşak bir diyalog yaşattırmıştı bizlere işin kötüsü olan biteni anlamamış ve sonradan anlatmaya çalışan bizlerden lafını da esigememiştir. hey gidi günler
~ 596 gün   mesajın adresini al  

genç hukukçu
genç hukukçu
hey gidi hazırlık okulu günlerim hey....bak şimdi nasıl özlemle andım
~ 595 gün   mesajın adresini al  

tunch €r£n
tunch €r£n
walla ben bu gün test ettim bu işi fizik finaline 5 duble rakıyla girdim we sınav harikaydı we yaban ölee geliyoo:D
~ 595 gün   mesajın adresini al  

zeki ama tembel
zeki ama tembel
hoca çekilmez biriyse,
kafa dengi sınıf arkadaşı yoksa,
devamsızlık hakkı biteli aylra yıllar olmuşsa,
içmeyelimd e napalım.
koy cebine küçük şaraptan da bi tane,blok derse bire bir!
~ 594 gün   mesajın adresini al  

true
true
walla ben fizik finaline çalışmak için bi arkadaşa gitmiştim yemek yedik kpeğini dışarı çıkardık işte gezios filan nese girdik bi yere koca bardak absolute&vişne (mekan tanıdıktı yoksa para mı yeter)eve gittik 15 dk baktım sınawa ertesi günde bakamadım atkıma sadece formülleri yazıp girdi sınawdan 85 almıştım:))
~ 594 gün   mesajın adresini al  

godmode
godmode
ayık girip sarhoş çıkma durumu daha çok oluyo bana..
~ 593 gün   mesajın adresini al  

dahmer
dahmer
Daha iyi anlatmazdım herald o hissi.

godmode demis ki:

ayık girip sarhoş çıkma durumu daha çok oluyo bana..

~ 585 gün   mesajın adresini al  

dahmer
dahmer
Lise 2'deydi sanırım, biyoloji hocası "Haftasonları okula gelip bizimle (kendi lab. grubundan bahsediyor) çalışmazsan bu sene zor geçersin demişti. Cumartesi, pazar... Okulda kalorifer yanmıyor... Cep kanyağı... Mikroskoplar... Soğan zarları... Cep kanyağı... Börtü böcekler... Cep kanyağı... Cep kanyağı...

*gln*
*gln*
sınava alkollü girmek... =)

erdemirtas
erdemirtas
ben birdeyken yapmıştım 3 tane kredisiz dersin sınavı birlikteydi sabahlayıp gittim 2 sinden kaldımm oyuzden tavsiye etmiyorum sınavı ama ders olurr: yani

sultana (yolgezer)
sultana (yolgezer)
bir de böyle deneyelim imkansız sınavları :)

keiser soze
keiser soze
eger çalışmamışsan , başarı için bire bir :) ama çalışmışsan o zaman kötü:) ya kafan iyice rahat olup sıkabiliyon yada kafan az dolu onları bile karıştırıyon :)

minimum bilgi maximum başarı

lonelyyyy
lonelyyyy
Derse alkollü girmeyi tavsiye ederim... İnsanın aklına gelmeyenler sarhoşken geliyor... Tabi aşırı kaçmadan!!! :D

-kaan-
-kaan-
ahh bee bi ara öss dönemi geometri gördüğüm anda birayı açardım ne çözerdim be alkolle geometriyi...içmeynce çözemiodum ama hatta bi ara termosa alkol koyup öss de tam geometri kısmında içmeyi bile düşünmüştm hey gidi gnler heyy:)

dagdelen
dagdelen
alkol ii bisi degildir hıc bı azman içmeyın

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  10  11  12  13  14  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 76 - 90

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008