dertler artmıyo bence biz kendimizi kandırma ugrasında gittikce yoruluyoruz..
4 Kasım 2006 02:11
selin selin
dertler deil dertlenmek! kendimize acı cektirmek sana sana sanılara takıla takıla
4 Kasım 2006 02:19
gregory house
sanılara karşı niye gidiyosun onlarla gitmeyi dene takılmazsın..
4 Kasım 2006 02:26
yuchjell
Final mi! ÖSS ye alkollu giren adamlar var hatta baya da iyi bi yer kazandı:)))
4 Kasım 2006 03:51
bravado
walla alkollu deıl de kafası ıyı gıren bır suru adama var yanı sonuclarını burda soylemeyelım sonra ozendırdık gıbı olur sonumuz ekşi gıbı olur... :D
4 Kasım 2006 07:37
deathweight
3 4 arkadaş birlikte girmek çok eğlenceli oluyor, tabi bir arada oturuyorsanız kesinlikle odak oluyorsunuz sınıfta ya da amfide; bu nedenle sınıfa homojen olarak dağılmak ve önüne gelenin suratına hohlamamak gerek :)) ...
4 Kasım 2006 10:39
bravado
:D mantıklı hedef şaşırtmak da lazım di mi???
deathweight demis ki:
3 4 arkadaş birlikte girmek çok eğlenceli oluyor, tabi bir arada oturuyorsanız kesinlikle odak oluyorsunuz sınıfta ya da amfide; bu nedenle sınıfa homojen olarak dağılmak ve önüne gelenin suratına hohlamamak gerek :)) ...
4 Kasım 2006 16:17
kazma tohunç
ramazandan önce 2 bira çakar öle giderdim derse :P
4 Kasım 2006 16:20
ozi_mozi
ben de denemedim ya:(derse değil de tuvalete çok girdim valla alkollü;)gerçi çoğunuz girmiştir.Denicem en kısa zamanda belki o zaman bişey anlarız derste..
8 Kasım 2006 22:00
dogujan
benim gibi sınavlarada zil zurna girin
o halde bile gecmiştim beeeeee hemicek 90 almıştım
8 Kasım 2006 22:20
denizhan
burada okul nufusunun yarisinin yaptigi hadise.
kampusun tam ortasindaki bar 12'de aciliyo.
millet dadaniyo, sonra da derse giriyo.
yok abi bu sarhoslardan daral geldi bana :S
9 Kasım 2006 00:13
felrow
oha! supermis. peki bunun siniri nedir? yani ne kdr alkollu giricen? sinawin ortasinda sizip kalmak istemem. yani duz yuruyebildigin kadar mi alican? OLCUSU NEDIR ARKADASLAR? denemek istiorum
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2838
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.