ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  kampüs hayatı  derse alkollü girmek

Sayfalar: 1  2  3  4  5  10  11  12  13  14  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 31 - 45

bravado
bravado
walla benım hazırlıkta ve gecen sene baya bı gerceklestırdıgım eylem ama bence bu baslık geyıkte olmalı be kampus hayatında olan cıddı calıskan arkadaslara kotu ornek olmayalım ... :P
~ 673 gün   mesajın adresini al  

darkness_
darkness_
gecen sene hazırlık son finaline alkollu girdim.çok sevdiim bi hocamla karşılaştım aksilik arkadaşların evinde kalıodum üzerimde ne varsa öle gittim okula mecburen üst baş leş gibi alkol kokuyoo...hoca naaptın sen dedi?? içtim dedim :D final? yaptı kalemimi gösterdim hazırım dedim
sonuç ort:77 geçtim :)) (belki içmesem geçemicem,sınavı hatırlamıom )

bravado
bravado
heheh abı sen de ne ıcmısın be sabah gıttın hala hatırlamıcak kadar sarhos muydun ya sen de ya ıctıgınde bı tuhaflık var... ::P

selin selin
selin selin
lise 2 di galiba nası içiosak ozamanlar artık(!) dersaneye gittik içip bilmiom biz gülüoduk hoca gülüodu ama o mu bize biz mi ona bimiom:) şimdi de nası içiosak artık olamıoz öle dertlenioruz büyüdük mü ne:P

bravado
bravado
ınsan buyuynce derdı artıyo be duslerın ressamı....

selin selin
selin selin
di mi...dertlenmeye devam.

gregory house
gregory house
dertler artmıyo bence biz kendimizi kandırma ugrasında gittikce yoruluyoruz..

selin selin
selin selin
dertler deil dertlenmek! kendimize acı cektirmek sana sana sanılara takıla takıla

gregory house
gregory house
sanılara karşı niye gidiyosun onlarla gitmeyi dene takılmazsın..

yuchjell
yuchjell
Final mi! ÖSS ye alkollu giren adamlar var hatta baya da iyi bi yer kazandı:)))

bravado
bravado
walla alkollu deıl de kafası ıyı gıren bır suru adama var yanı sonuclarını burda soylemeyelım sonra ozendırdık gıbı olur sonumuz ekşi gıbı olur... :D

deathweight
deathweight
3 4 arkadaş birlikte girmek çok eğlenceli oluyor, tabi bir arada oturuyorsanız kesinlikle odak oluyorsunuz sınıfta ya da amfide; bu nedenle sınıfa homojen olarak dağılmak ve önüne gelenin suratına hohlamamak gerek :)) ...

bravado
bravado

:D mantıklı hedef şaşırtmak da lazım di mi???

deathweight demis ki:

3 4 arkadaş birlikte girmek çok eğlenceli oluyor, tabi bir arada oturuyorsanız kesinlikle odak oluyorsunuz sınıfta ya da amfide; bu nedenle sınıfa homojen olarak dağılmak ve önüne gelenin suratına hohlamamak gerek :)) ...

tohunç
tohunç
ramazandan önce 2 bira çakar öle giderdim derse :P

ozi_mozi
ozi_mozi
ben de denemedim ya:(derse değil de tuvalete çok girdim valla alkollü;)gerçi çoğunuz girmiştir.Denicem en kısa zamanda belki o zaman bişey anlarız derste..
~ 669 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  10  11  12  13  14  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 31 - 45

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008