| |
abbas
|
Her şey yerinde güzeldir...
|
|
~ 919 gün
|
|
| |
ezzraa
|
votka sonrası sabah sabah kimya dersi...karsımda donen tahta ve sınıfta birinin kullandıgı ispirto kokan kalem... sarhosken kabus görmedim; gercekti böööööööö
|
|
~ 919 gün
|
|
| |
banshee
|
ehhh şu yaşıma kadar hiç denemedim, büyük bir kayıp gibi gözüküo okuduklarıma göre :) tez vakitte içile ve okula gidilee!!!
|
|
~ 919 gün
|
|
| |
aleeea
|
sarhoş girersen eziyetli olur ama,çakır keyf girersen kafa yaparsın ii olur ..duvarlar yer değiştiriomuş gibi oluo :) kesinlikle deneyin...
|
|
~ 919 gün
|
|
| |
a. bandini
|
|
|
~ 919 gün
|
|
| |
alice kendi aleminde
|
alkollü girdiğim sınav olmasaydı hazırlığı geçemiodum ben.. en yüksek notumu o sınavda aldım:)
alkolluyken dediğim.. yanımızda alkol vardı.. öncesinde ve listenıngten sonrakı molada içmiştik sbah sabah:)
ayyyyy ne guzel gunlerdi.. aklıma geldi bak:)
|
|
~ 733 gün
|
|
| |
denizhan
|
lisenin karşısında çiçek pasajının bulunmasıyla gerçekleşmemesi imkansız bir olay :)
ama hiç abartacak kadar kaçırmadım öğlen arasında. bi arkadaşı yüklenip gelmiştik sadece onu hatırlıyorum.
|
|
~ 733 gün
|
|
| |
banshee
|
|
|
~ 733 gün
|
|
| |
banshee
|
|
|
~ 733 gün
|
|
| |
dogujan
|
ben onu lisedeyken yapıodum gelenek devam edio ama hala
|
|
~ 733 gün
|
|
| |
unknown artist!
|
kankayla ertesi günün kalın dersinin sınavına calısmak için sabahlayacaktık güya.olmadı,sabahladık ama alkol ile,nerden dönersek kardır die erkenden kütüphaneye gidip tanııdk simaların yanında bulunca kendimizi iyyyyyyyyyyy
leş gibi kokuyosunuz tezahüratlarıyla ...neyse A- ile gectik.deli gibi kafa calıstırır alkol.kafa olunca hülyalara dalmak da bundandır.
|
|
~ 710 gün
|
|
| |
tbc
|
ben c+ ile geçtim ulan..içirip içirip notumu düşürüyon lan sen benim.. vay çakaaaal...
|
|
~ 710 gün
|
|
| |