ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  kampüs hayatı  derse alkollü girmek

Sayfalar: 1  2  3  4  5  14  15  16  17  18  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

abbas
abbas
Her şey yerinde güzeldir...
~ 919 gün   mesajın adresini al  

ezzraa
ezzraa
votka sonrası sabah sabah kimya dersi...karsımda donen tahta ve sınıfta birinin kullandıgı ispirto kokan kalem... sarhosken kabus görmedim; gercekti böööööööö

banshee
banshee
ehhh şu yaşıma kadar hiç denemedim, büyük bir kayıp gibi gözüküo okuduklarıma göre :) tez vakitte içile ve okula gidilee!!!

aleeea
aleeea
sarhoş girersen eziyetli olur ama,çakır keyf girersen kafa yaparsın ii olur ..duvarlar yer değiştiriomuş gibi oluo :) kesinlikle deneyin...

a. bandini
a. bandini
gençlik ne hallerde

alice kendi aleminde
alice kendi aleminde
alkollü girdiğim sınav olmasaydı hazırlığı geçemiodum ben.. en yüksek notumu o sınavda aldım:)

alkolluyken dediğim.. yanımızda alkol vardı.. öncesinde ve listenıngten sonrakı molada içmiştik sbah sabah:)

ayyyyy ne guzel gunlerdi.. aklıma geldi bak:)
~ 733 gün   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
lisenin karşısında çiçek pasajının bulunmasıyla gerçekleşmemesi imkansız bir olay :)

ama hiç abartacak kadar kaçırmadım öğlen arasında. bi arkadaşı yüklenip gelmiştik sadece onu hatırlıyorum.

banshee
banshee
6 ay dan başlar!

banshee
banshee
kötüye bişey olmuo işte.

dogujan
dogujan
ben onu lisedeyken yapıodum gelenek devam edio ama hala

unknown artist!
unknown artist!
kankayla ertesi günün kalın dersinin sınavına calısmak için sabahlayacaktık güya.olmadı,sabahladık ama alkol ile,nerden dönersek kardır die erkenden kütüphaneye gidip tanııdk simaların yanında bulunca kendimizi iyyyyyyyyyyy
leş gibi kokuyosunuz tezahüratlarıyla ...neyse A- ile gectik.deli gibi kafa calıstırır alkol.kafa olunca hülyalara dalmak da bundandır.
~ 710 gün   mesajın adresini al  

tbc
tbc
ben c+ ile geçtim ulan..içirip içirip notumu düşürüyon lan sen benim.. vay çakaaaal...
~ 710 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  14  15  16  17  18  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008