millet böyle havası var gibimi sanıyor nedir bilmem ki çok büyük bir marifet gibi derse içip geliyor kısacası kim naparsa kendine yapar kim ne istiyosa yapsın
18 Eylül 2007 22:25
cici coşkun
derse içip içip girmeyen utansın
18 Eylül 2007 23:36
rus ruleti
arkadasım gelmıstı derse hemde cok despot bır adamdı hoca.. farkettı çık dısarı dedı orta parmak anında görüntü bizim canda:)hepımız şok olduk resmen ama hoca ıdareye bıldırmedı sanırım bırsey olmadı cunku ama o dersten kaldı bılıyorum gercı gectıgı pek derste yok ama:)
19 Eylül 2007 02:00
ukbjk06
valla içmek ii oluyo sınavlarda gerçekten ama hoca yakalarsa finişsin çaktırmayacaksın....
22 Eylül 2007 18:51
yargıç
walla aslnda uyuz olduum bi hoca var onun dersıne alkollu giripte bi dovsem bole eşşek sudan gelinceye kadar:)
6 Ekim 2007 17:17
daffodillament
bi vizeye geceden kalma olarak girmiştim, alkolün etkisi vardı hala sabah 4te falan yatmıştım zaten, 9da da sınava girdim.normalde zorlandığım bi ders olmasına rağmen çok iyi geçmişti, sınav sonucu da iyi gelmişti. bi daha hiç denemedim ama tavsiye ederim, sanki hafif bi çakırkeyiflik olunca kafa daha iyi çalışıyo gibi :)
7 Ekim 2007 02:28
mallory knox..
anamm lise 3 te girdiydim en son:):) iiiyddii özellkle o kafaylaa integral türev dinlemek süper oluoo...şmdi olsa üşeniorum sabah sabah içmeye ozaman okln tuvaletnde içmştk ey gidim..gençtk tabe kanımız kaynıodu naapsakta farklı olsakk bi manyaklk yapsak dioduk...nerde şmdiiiiiii
7 Ekim 2007 03:50
exenseranita
ya şimdi alkollü girelimmi girmeyelimmi :d
biri adamakıllı bi cvp versin:d
her kafadan bi ses çıkıyo
11 Ekim 2007 09:31
**sinan**
hocaya rahatça takıldığın yerleri sorabilirsin.bol konuşursun akılda kalır.ayrıca hocanın gözüne girersin:D
21 Ekim 2007 22:09
silenzioso
walla super oluyor hocayı daha ıyı anlıyorsun cunku ayık kafayla hıc cekılmıyorlar
22 Ekim 2007 14:19
hüzün abi
Aslında denemek lazım bizim matematikçinin dersi ayık kafayla hiççekilmiyor.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2838
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.