ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
bilgiler daha kalıcı oluyo, kesinlikle tavsiye olunur
13 Mart 2006 22:30
a. bandini
yanımda kimse oturmamıştı üzülmüştüm bende
3 Mart 2006 22:33
amoresperros
helal olsun:)
3 Mart 2006 22:37
bootes
dershaneye giderdik arada anca öyle geçiyodu :)
öss puanımız kafadan 3 4 puan yukarda çıkıyodu :)
3 Mart 2006 22:38
system failure
ilk kez bi sınawı 2 gün önce çalışmıştım sınav günü öncesinden sınaw arifesinde arkadaşlarla toplanacağımız için.sabaha kadar içip sabah ezan okunmaya başlayınca bi pişmanlık ile bırakıverdik içmeyi..sabah 2.derste sınaw wardı..benim yüzüm yanıo zaten,ağız kokusu geçsin diye kaç kere dişlerimi fırçaladığımı karanfil aldığımı ben bilirim..okula gittik,bitane kanka bi kimyacıydı canım hocam benim..beni kıpkırmızı görünce alnıma elini koydu ateşime bakmak için..ben yanıorum zaten,olum sınawa girme git izin al filan dedi..benim kafam zaten iyi tutturdum gircem die..kağıdı vermem uzun sürmedi zaten..sınawdan çıkınca seni sözlü yapcam iileşince dedi bu sınawı telafi etmek için..ben zaten leylaa,herşeye ewet diom..sınawlar bi okundu 93 tavan puan benimm..çözeltiler,asitler-bazlar-tuzlar,çözünürlük dengeleri vardı sınavda...ben gece ii karıştırmışım anlaşılan ama aynı şeyi tarih sınawında da denedim..sonuç pek kimya sınavı gibi olmamıştı ..:Püü bana
3 Mart 2006 22:52
kaan dinçer
abi bence çok ilginç bişi değil war mı aramızda bunu yapmayan.ben sarhoşken sunum yaptım mesela yada sınawa girdim.yani bunlar bu yasrds yaşanması gereken şeyler:P
abi bilmiyom bece sarhoşken zaten her şey ii gelio adama...dersmiş kursmuş ne fark etcek???
3 Mart 2006 23:00
begümmmm
vallah ilk deneyimim lisede olmuştu sanırsam lise 1 deydiö tüm arklar çok dertlenmişti okulumuzu manzarısıda çok güseldi. o efkarla şarap alıp içmiştikk sonra ardından sarhoş biçimde din dersine girmşti hoca çaktı tabi ama bişi demedi çok kafa bi hocaydı. vallaha üniveristede çoğu derse ve quize sarhoş girdiğimi bilirim acayip zevkli oluyoo
3 Mart 2006 23:06
joe_
lisedeyken coğrafya dersine girmiştik cappy vişnenin yarısına votka doldurup sıcak ve ac karnına içince bide bi kerede dikince fena carpıyoooo:)) hayatımda girdiğim en eglenceli cografya dersıydi:))) hatta kırılma hareketlerini işlioduk :)) kadının toptan yükselme derken elleriyle bi taraftanda gögüslerini kaldırmasıyla biz koptuk tabiii..... o kafayla bizi susturabilene aşkolsun :)))))))))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2838
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.