gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Kampüs Hayatı - derse alkollü girmek
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
amoresperros
amoresperros
bilgiler daha kalıcı oluyo, kesinlikle tavsiye olunur

1 defa alkışlanmış (1)  3 Mart 2006 22:30  mesajın adresini al  
a. bandini
a. bandini
yanımda kimse oturmamıştı üzülmüştüm bende

3 Mart 2006 22:33  mesajın adresini al  
amoresperros
amoresperros
helal olsun:)

3 Mart 2006 22:37  mesajın adresini al  
bootes
bootes
dershaneye giderdik arada anca öyle geçiyodu :)

öss puanımız kafadan 3 4 puan yukarda çıkıyodu :)

3 Mart 2006 22:38  mesajın adresini al  
system failure
system failure
ilk kez bi sınawı 2 gün önce çalışmıştım sınav günü öncesinden sınaw arifesinde arkadaşlarla toplanacağımız için.sabaha kadar içip sabah ezan okunmaya başlayınca bi pişmanlık ile bırakıverdik içmeyi..sabah 2.derste sınaw wardı..benim yüzüm yanıo zaten,ağız kokusu geçsin diye kaç kere dişlerimi fırçaladığımı karanfil aldığımı ben bilirim..okula gittik,bitane kanka bi kimyacıydı canım hocam benim..beni kıpkırmızı görünce alnıma elini koydu ateşime bakmak için..ben yanıorum zaten,olum sınawa girme git izin al filan dedi..benim kafam zaten iyi tutturdum gircem die..kağıdı vermem uzun sürmedi zaten..sınawdan çıkınca seni sözlü yapcam iileşince dedi bu sınawı telafi etmek için..ben zaten leylaa,herşeye ewet diom..sınawlar bi okundu 93 tavan puan benimm..çözeltiler,asitler-bazlar-tuzlar,çözünürlük dengeleri vardı sınavda...ben gece ii karıştırmışım anlaşılan ama aynı şeyi tarih sınawında da denedim..sonuç pek kimya sınavı gibi olmamıştı ..:Püü bana

3 Mart 2006 22:52  mesajın adresini al  
kaan dinçer
kaan dinçer
abi bence çok ilginç bişi değil war mı aramızda bunu yapmayan.ben sarhoşken sunum yaptım mesela yada sınawa girdim.yani bunlar bu yasrds yaşanması gereken şeyler:P
abi bilmiyom bece sarhoşken zaten her şey ii gelio adama...dersmiş kursmuş ne fark etcek???

3 Mart 2006 23:00  mesajın adresini al  
begümmmm
begümmmm
vallah ilk deneyimim lisede olmuştu sanırsam lise 1 deydiö tüm arklar çok dertlenmişti okulumuzu manzarısıda çok güseldi. o efkarla şarap alıp içmiştikk sonra ardından sarhoş biçimde din dersine girmşti hoca çaktı tabi ama bişi demedi çok kafa bi hocaydı. vallaha üniveristede çoğu derse ve quize sarhoş girdiğimi bilirim acayip zevkli oluyoo

3 Mart 2006 23:06  mesajın adresini al  
a&c
a&c
alışa gelmiş bişey benim için :)

3 Mart 2006 23:09  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
arkadaşlar sınava alkollü girmek başarı oranını %15 arttırı:) tecrübeyle sabittir:)

3 Mart 2006 23:31  mesajın adresini al  
moviebiker
moviebiker
lisedeyken sosyoloji sınavına içip girmiştim.en yüksek notu ben aldım :D ahahaha.

4 Mart 2006 00:40  mesajın adresini al  
salihzeki
salihzeki
yanındaki off ağzın leeyş gibi içki kokuyo deyipde g.t etmediği sürece güzel bişi

4 Mart 2006 00:42  mesajın adresini al  
ezzraa
ezzraa
votka sonrası sabah sabah kimya dersi...karsımda donen tahta ve sınıfta birinin kullandıgı ispirto kokan kalem... sarhosken kabus görmedim; gercekti böööööööö

4 Mart 2006 00:52  mesajın adresini al  
banshee
banshee
ehhh şu yaşıma kadar hiç denemedim, büyük bir kayıp gibi gözüküo okuduklarıma göre :) tez vakitte içile ve okula gidilee!!!

4 Mart 2006 01:01  mesajın adresini al  
aleeea
aleeea
sarhoş girersen eziyetli olur ama,çakır keyf girersen kafa yaparsın ii olur ..duvarlar yer değiştiriomuş gibi oluo :) kesinlikle deneyin...

4 Mart 2006 01:01  mesajın adresini al  
a. bandini
a. bandini
gençlik ne hallerde

4 Mart 2006 01:07  mesajın adresini al  
denizhan
denizhan
lisenin karşısında çiçek pasajının bulunmasıyla gerçekleşmemesi imkansız bir olay :)

ama hiç abartacak kadar kaçırmadım öğlen arasında. bi arkadaşı yüklenip gelmiştik sadece onu hatırlıyorum.

6 Eylül 2006 11:38  mesajın adresini al  
banshee
banshee
6 ay dan başlar!

6 Eylül 2006 19:03  mesajın adresini al  
banshee
banshee
kötüye bişey olmuo işte.

6 Eylül 2006 19:13  mesajın adresini al  
dogujan
dogujan
ben onu lisedeyken yapıodum gelenek devam edio ama hala

6 Eylül 2006 19:23  mesajın adresini al  
tbc
tbc
ben c+ ile geçtim ulan..içirip içirip notumu düşürüyon lan sen benim.. vay çakaaaal...

29 Eylül 2006 01:47 ~ 29 Eylül 2006 01:47  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008