saç hık hık aklıma bişi gelmio we aslıhanjım walla üşendim pardon ama burda saçmalamakta war ama daha çok buranın konusu yoookkkkkkkkkkkkk kafamıza göre takılıos yaaa
2 Mart 2006 23:36
hüseyin
hee bide çinliler birbirine benzemez tabii,eşekler de inatçı diildir,taksim kızları da hiç taksime gitmezler aslında YAMZİİİİ....
2 Mart 2006 23:36
1914
g.e.y.i.k
g=geniş
e=espiri
y=yeteneği
i=isteyen
k=konular
yazın bunu bi yere !
2 Mart 2006 23:37
die nachtschwarmerin
ohhhhh beee tam bana göre bi forumm::))))))))))).canım sıkılıyoooo ders çalışmak istemiyorum arkadaşlar murphyse gitti ama benim sınavım varrrrrrrrrr:((((((((((((((yaaaaaaa fındık fıstık offff, canım çok sıkık offffff ah bana lazımmmm offfffffff dans etmek eğlenmek offffffffffffff:D
2 Mart 2006 23:38
guilherme
bu gün saçlarımı kısacık kestirdim çok güsel oldu bence inşallah sevgilim beğenir valla önce bi sevgili bulcam sonra beğenmesi kalsın demi ben iyi saçmalarım yani
2 Mart 2006 23:38
yavruş :)dişikartal
ayyyyyyyy walla koptum beeeeeeeee :)))))) sedacım aramısa hpşgeldin tabe tepkiler aldım anlatıorum bunun sadece saçmalamak olmadığını anlamıolar tepki tepki amannnn salla yaf :))))) fındık fıstıkk :P gümrah saçmala ya öle daha çabuk buşlursun sefkili hehehehhe
2 Mart 2006 23:42
abiiii ordan bise bi çay kap gel ya ortakantinedilere benden çay :P :D
2 Mart 2006 23:43
ya içimden geldiiiiiiiiii ya saçmaladığınıs için sizleri daha çok sewiom behhh :P
2 Mart 2006 23:45
guilherme
bi kahvede ben alırım ya başım dönüyo kardeşim bi de aspirin
hüseyin
çaayyyylaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr......çaycı hüseyin abiniz geldi....
1914
woow süpersin be zeynep benmkisi büyük bardak olsun ok mi ?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2816
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.