:)))) ben bilmiom ama :P
bi de gökselin şarkısı war yağmur yağıyor şıkır şıkır yarabbi şükür şükür :)))))
4 Haziran 2007 12:28
denizhan
hayir benim.
coamenel demis ki:
kara murat benim...
4 Haziran 2007 12:48
serk@n
beklenen de beter geçen finalllerrr......sıyırmak üzereyimm...
4 Haziran 2007 22:36
ümit3441
ıspanak
4 Haziran 2007 23:51
yavruş :)dişikartal
:)))))) yaaaa yemek yiyesim var daaa ıımm bilmem kii :P
10 Haziran 2007 20:51
eterlielbisemudguard
walla koyunların pembe çorap giydiği ortamaları severim bilirmisin ki neden zeytin gibi zıçarlar ben bilirim mesela... olmadı ama dünyada 7 zıt sey vardır hemen sayıyorum;çikolata ve vanilya... bilmemki. celebirty ben işte... kronik öğrenci yahu. huuuuuuu.... tırnaklarını törpülerken seni havuza itmek istedim ama küçük baş parmağımın altında nasılda ezildiğni görünce o kadar üzüldüm ki bi anda kendimi ormanlar içerisinde yağmur damlası dolu bi ağacın yaprakları arasında iki kanadı boka sıkışmış bir kelebek gibi hissettim sonra dedim ki nasılsa bi gün yasıcan bırak da kal böyle günü ssayılı zaman çabuk geçer.... ehuehuehuehuehuehu
gazetede okuduuma göre bira kadınlarda beyni küçültüomşş..hemen kanıtlimm oklda yemek yerken gittim parayla su aldımm..halbuki cafede sebil yanındada bardak vrr ama ben bunu akıl edemedm gittim para verdm suya nyie bilin bakalm bi gün önce bira içmiştim..şahsne bıraktım birayı mariachi ye artk tavsiye ederm:)
11 Haziran 2007 02:55
**mephisto** ®
some marshmelow demis ki:
walla su an tv de burak kut un komple adlı şarkısını dinliorum,,,
nasıl saçmalanırmış gördüm walla müthiş saçmalamış herif....
bildiim kadaryla sarkiyi sezen yazmis ve gayet tiye alarak elestri yapio,sozlerine bak bence.bi de elenceli olmus bence.ha muzik tarzni sevmezsn o ayri.
nasi ii sacmaladm mi:)
11 Haziran 2007 02:58
sütoğlan
ayırdı zalım felek/derde dağladı beni/nerde o pembe yarın nerede o kaldırım, ha melih cevap ver nerde benım tretuvar calısmam, gun olacak harman olacak ıkı gonul bir olunca samanlık hanı seyran olacaktı. simdi burdan bi yardıracan once dikimevine, gdecen yurdun onune veulen filmleri diye bağıracan... ordan cıkacan elvankente ugrayacan sensiz olmuyor senlede olmuyor diyecen, ne bok oluyor derse ne bilem diyecen. ye babam ye de, dunyayı yesen doymazsın. ordan cıkacan yol uzerı bilkente ugrayacan, praktikerden iki filin kıc kıca verip koparamadığı don lastiği alacan. okula gelecen ah ulen diecen, iktisat okuyon ama bi boktan cakmıon diyecen...
11 Haziran 2007 02:59
mallory knox..
biri derste sıklrr ve başlar
-geyik muhabbeti yapalımmı
-ne geyiği
-ren geyiği
-ne reni
-el freni
-ne eli
-hanım eli
-ne hanımı
-ev hanımı
-ne evi
-dağ evi
-ne dağı
-ağrı dağı
-ne ağrısı
-baş ağrısı
-ne başı
-kuş başı
-ne kuşu
-muhabbet kuşu
-ne muhabbeti
-GEYİK MUHABBETİİİ
bunu derste yüksek sesle 10 kez yaparsnz sonnda hoca sizi yeterki susun die dışarı gönderir yokta yazmaz..devamsızlık çok kasan okllar içn lazım
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2816
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.