ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > müzik > Kurban

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

alev78
alev78
Türkiye'nin nadir en sağlam rock yapan gruplarından biriydi kendileri. Neden dağıldıkları konusunda en bilinen söylenti Burak'ın Athena transferi ve Deniz'e grubun tüm işlerinin yüklenmesi nedeniyle artık yeter ulen bıktım demesi. Herneyse sonuçta elemanlar iyi iş çıkarıyolardı kurulduklarından beri. Herhangi bir sansasyonda isimleri geçmemişti, işlerini gayet profosyonelce yapmaktaydılar. Keşke dağılmasalardı, hele ki ''İnsanlar'' ı çıkardıktan hemen sonra dağılmasalardı. Resmi olarak dağıldıklarını okuduğum gün sövmemiş de değilim zaten.
Yalan, Zor Güzel, Yine, Ağla, Yosma, İnsanlar ve hemen hemen tüm coverları en sevdiklerimden sadece bazıları.
En sevdiğiniz parçaları, onlar hakkında bildiğiniz her şeyi sevgi saygı çerçevesi içinde aktaralım birbirimize bu forumda sevgi pötürcüklerim.
1 Mart 2006 23:48   mesajın adresini al  

banshee
banshee
rock istanbulda izlerken son konserleri olduklarını bilseydim daha önlerde yer alırdım :( gerçekten işlerini iyi yaptılar,Deniz solo albümlerle devam edicekti bilmiyorum hala ses seda yok hoş daha bir yıl olmadı dağılalı grup galba hemen bir albüm istemem doyamamışlığımdandır. Çok seviyorum Kurbanı hala :(. Umarım Dağılmaları daha sağlam iş yapmalarına zemin hazırlar.
1 Mart 2006 23:51   mesajın adresini al  

a. bandini
a. bandini
iyiki dağıldılar hiç sevme(z)dim o herifleri. valla gayet hıyar heriflerdi. yaptıklara müzik de hoşuma gitmiyordu. salak saçma. yosma falam ne öle hıyarlık
neyse iyi oldu
2 Mart 2006 00:19   mesajın adresini al  

alev78
alev78
Deniz şu anda Panik diye bir grupta bass-back vokal ve prodüktörlüğünü yapıyomuş grubun.
Kerem, Demir Demirkan'la beraber çalıyodu en son.
Burak Athena'da.
Özgür'ün de nolduğu belli değil galiba.
2 Mart 2006 00:26   mesajın adresini al  

bad religion
bad religion
arada aptal şarkılara imza atmakla beraber sağlam bir gruptu kurban.. beste olayını beceremediler pek coverlarla idare ettiler uzun yıllar.. dağılmaları iyi olmadı çünkü sevsek de sevmesek de kendilerini ülkemizde sağlam müzik yapan yegane gruplardandı...
2 Mart 2006 01:04   mesajın adresini al  

exelon
exelon
besteleri olmayan?

ilk albümü eline alıp bir dinlemeni tavsiye ederim.o zaman da ikna olmazsan yapacak bişey yok. o albümde sadece 2 tane cover vardı.

ayrıca müzikal açıdan yetenekleri tartışılmaz adamların.
2 Mart 2006 12:26   mesajın adresini al  

alev78
alev78
Evet, pek bestesi olmayan bi gruptu dersek pek hoş olmuyo. Hangi biri sayılmaz ki en sevdiğimiz bestelerinden.
Zaten coverları da parçanın orijinalinden baya bi değişik çalıyo elemanlar, bu da onlara bi artı olarak yazılmaktaydı tarafımdan. Bi albümlerini dinlemek lazım önce bu yüzden. Kaldı ki zaten ''İnsanlar''ı yeterince tanıtamadan dağıldılar ne yazık ki.

Kurbanseverlerin o kadar talebini karşılamak için sadece konser vermek yetmez, yeniden birleşmeleri daha makbule geçer.
2 Mart 2006 12:54   mesajın adresini al  

1914
1914
cd sini beleş versen dinlemeyeceğim bi grup. benm rock anlayışıma hiç uymuyo bence teoman,şebnem ferah varken kurban pek tutunamaz dağıldıda zaten.saman alevi gibi.
2 Mart 2006 13:02   mesajın adresini al  

exelon
exelon
son zamanlardaki rock gruplarının çıkışı,yer buluşunun başlıca sebeplerinden biridir kurban. saman alevi gibi çıktılar gittiler demek cahillik oluyor biraz. bugün duman, mor ve ötesi gibi gruplarla birlikte bu altyapıyı sağladılar. (ki aralarında en eskilerinden biridir. 1999 ilk albümleri)

doğal ama saman alevi gibi söndü denmesi, bugün mor ve ötesi de unutulsa dağılsa, saman alevi gibi denecek dünya yalan söylüyor ile tanındığı için. kimse bilmez 95te yaptı adamlar ilk albümlerini.
2 Mart 2006 13:26   mesajın adresini al  

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
Bence kurban super bi gruptu. cok severdim muziklerini.
2 Mart 2006 13:34   mesajın adresini al  

alev78
alev78
Bi de bi ara Kurban'ın ''Yine'' videosu Kral tv de gösteriliyodu ya o da çok garibime gitmişti. Hani Mor ve Ötesi gösteriliyo hala neyse de Kurban! Ne biliyim garipti. Yedirememiştim Kurban'a bunu.
Sanırım artık Dream tv de Kurban videolarını döndürmüyo ya da ben rastlamıyorum ne zamandır.
2 Mart 2006 13:40   mesajın adresini al  

escapade
escapade
ben 2 konserlerine gittm denizle burakla tanıştı, burakla arkadaşım bi ara mailleşti gayet dinleyenlerine yakın ve her zmn iletişim halinde oldular. arkadaşlarımla konserlerde olsun evde dinlerken olsun eğlendiğimizi düşündüğümüz bu grubun dağıldını duymak bizi çok üzdü:( harika deillerdi ama dedim ya cana yakın ve eğlenceliydiler:)
2 Mart 2006 13:43   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008