ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
artık kediler tepemize cıktı be. hist diyorum, pist diyorum bakmiyolar. hele o balıkcının önündeki kedi nispet yapıyor resmen "herkesin içinde beni koavalayamazsın, sosyal baskıdan çekiniyosun" diye bakmıyo bile resmen hayvan.
23 Ekim 2005 22:08
deniz
böyle bir savaşın galibi zannederim kediler olur. bizde de durum aynı...
23 Ekim 2005 23:54
kretzsche
valla geçen çimenlerde uyuyken bir kedinin kafama çıkması sonucu uyandım. ayrıca manzarada otururken ve bacaklarımı uzatmışken bir kedi (aynı kediydi hatta o gün tanışmıştık kendisiyle) bacaklarımdan yürüyüp göbeğime oturuverdi. neyse işte ayıp
ya bi de ısırıp uraştıolar beni:( hastanalerde surunuom:( am yine de şok şekerler ya kıyamıom
24 Ekim 2005 01:21
deniz
o değil, dün tavlamızın üzerinden kedi geçti ya! gamsız hayvan, salına salına... hayvana vurmak ayıptır ama bunlar da kaşınıyor...
28 Ekim 2005 10:15
delirium
hehe bugün balıkçının önündeki obez kedi ordaki obez köpekten çok pis hırlama yedi öle bi mutlu oldum kiii :)
8 Kasım 2005 22:48
skarlett
yeditepede hep köpek var.keşke burda da olsa.çok severim bn kedileri.kıymetini bilin:)
8 Kasım 2005 22:58
alibaş
bizde de hep köpek var.bi de garip bi kadın onları her gün besliyo!!! soyları tükenmicek yani.. yakında simgemizi arı yerine köpek olarak değiştirmek için oy toplıcam okulda
8 Kasım 2005 23:06
zuzu
ya bu kedi köpekler bizden daha beter odtülü olmuşlar kedinin biri sandvicimize atladı sonrada beğenmedi gitti ne o yiyebildi ne biz olmaz ki ama bu kadar da zaten köpekler adam yiyecek boyutlara ulaşmış burdan yetkililere sesleniyorum buna bi çare bulun:)
16 Kasım 2005 16:14
çokrail
1.yurtta nöbet tutuyorum.. ordanın kedisi alışmış herhalde giriyor laba kuruluyor dışarı atıyorum geri geliyor ne yüzsüz bi hayvandır yaw...artık direk yurdun dışına koyup kapıyı kapıyorum dışarda kalıyo giremiyo içeri =)
16 Kasım 2005 16:30
çokrail
yalnız köpekler yurtlar bölgesine dadandı bu aralar, sabah 8:40 derslerine giderken tırsıyorum.ama onlar bana saldırırsa ben de onlara saldıracam, kaçmaktan iyidir :))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/279
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.