| |
lumbri
|
artık kediler tepemize cıktı be. hist diyorum, pist diyorum bakmiyolar. hele o balıkcının önündeki kedi nispet yapıyor resmen "herkesin içinde beni koavalayamazsın, sosyal baskıdan çekiniyosun" diye bakmıyo bile resmen hayvan.
|
|
~ 1048 gün
|
|
| |
deniz
|
böyle bir savaşın galibi zannederim kediler olur. bizde de durum aynı...
|
|
~ 1048 gün
|
|
| |
kretzsche
|
valla geçen çimenlerde uyuyken bir kedinin kafama çıkması sonucu uyandım. ayrıca manzarada otururken ve bacaklarımı uzatmışken bir kedi (aynı kediydi hatta o gün tanışmıştık kendisiyle) bacaklarımdan yürüyüp göbeğime oturuverdi. neyse işte ayıp
|
|
~ 1047 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
odtü omuş kedi barınağı yaw :D
|
|
~ 1047 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
ya bi de ısırıp uraştıolar beni:( hastanalerde surunuom:( am yine de şok şekerler ya kıyamıom
|
|
~ 1047 gün
|
|
| |
deniz
|
o değil, dün tavlamızın üzerinden kedi geçti ya! gamsız hayvan, salına salına... hayvana vurmak ayıptır ama bunlar da kaşınıyor...
|
|
~ 1043 gün
|
|
| |
delirium
|
hehe bugün balıkçının önündeki obez kedi ordaki obez köpekten çok pis hırlama yedi öle bi mutlu oldum kiii :)
|
|
~ 1032 gün
|
|
| |
skarlett
|
yeditepede hep köpek var.keşke burda da olsa.çok severim bn kedileri.kıymetini bilin:)
|
|
~ 1032 gün
|
|
| |
alibaş
|
bizde de hep köpek var.bi de garip bi kadın onları her gün besliyo!!! soyları tükenmicek yani.. yakında simgemizi arı yerine köpek olarak değiştirmek için oy toplıcam okulda
|
|
~ 1032 gün
|
|
| |
zuzu
|
ya bu kedi köpekler bizden daha beter odtülü olmuşlar kedinin biri sandvicimize atladı sonrada beğenmedi gitti ne o yiyebildi ne biz olmaz ki ama bu kadar da zaten köpekler adam yiyecek boyutlara ulaşmış burdan yetkililere sesleniyorum buna bi çare bulun:)
|
|
~ 1024 gün
|
|
| |
çokrail
|
1.yurtta nöbet tutuyorum.. ordanın kedisi alışmış herhalde giriyor laba kuruluyor dışarı atıyorum geri geliyor ne yüzsüz bi hayvandır yaw...artık direk yurdun dışına koyup kapıyı kapıyorum dışarda kalıyo giremiyo içeri =)
|
|
~ 1024 gün
|
|
| |
çokrail
|
yalnız köpekler yurtlar bölgesine dadandı bu aralar, sabah 8:40 derslerine giderken tırsıyorum.ama onlar bana saldırırsa ben de onlara saldıracam, kaçmaktan iyidir :))
|
|
~ 1024 gün
|
|
| |
onroktr
|
bide bazen ana kafetaryada geziyolar. bu kediler işini biliyor. hani selpak satan çocuklar yapışır "abi al ya abi al yanınıdaki kızı seviyosan al" gibisinden laflar ederler, kafeteryadaki kedide geliyo yemek masasının yanına bekliyo suratımıza bakıyo. git, pist, burpşh falan diyosun gitmiyolar ancak yemekten kalkınca onlarda kalkıyor.
|
|
~ 1024 gün
|
|
| |
çokrail
|
ahah :D bizim arkadaş kafetaryaki kedileri yanına çağırıp üstlerine bi bardak su boşaltıyordu bi ara.. :D bi de bazı manyaklar yemeğin çoğunu kediye veriyordu.. :D
|
|
~ 1023 gün
|
|
| |
;;;;;
|
ruhicim bilion benim kediye boya attıımı bak beni gaza getirme
|
|
~ 1023 gün