| |
thegod-4-us
|
Klasik müzik, jazz, blues vs.... gibi kimimizin tanımadığı, bazılarımızın ise çok severek dinlediği ve aslında ülkemizde hakkettikleri değeri bugüne kadar alamayan, bu buram buram duygu ve hayat kokan müziklere nedendir bu ilgisizlik?... İLGİLENENLERE!!!... : )
|
|
~ 921 gün
|
|
| |
a. bandini
|
Açıkcası Miles Davis'in çok az parçasından zevk alırım; ama getirdiği yeniliklere laf edemem. CAz müzikte klasikten şaşamadım hiçbir zaman; Dexter Gordon, Çılgın Dizzy, ah harikulade melankolik Billie Holiday, Coşkulu Ella eh tabii ki Louis Armstrong. harikulade.
yenilerden ise sizlere tavsiyem Jamie Cullum ve Katie Melua'dır sakin sakin çok zevkli!
|
|
~ 921 gün
|
|
| |
a. bandini
|
Açıkcası 'Amerika'dan çıkan müzikleri ben çok seviyorum. Kültürel bir harman zaten ordan çıkan müzik. İrlanda, İskoç, Afrika, İspanyol, Alman, Fransız hepsi karışıyor inanılmaz güzel şeyler çıkıyor sonra ortaya. Dediğim gibi Amerika'lılar müzikte ve otomotivde helal işler yapıyolar =)
|
|
~ 921 gün
|
|
| |
a. bandini
|
new york'un eski adı 'new amsterdam'dı ztn sonra york dükü alınca o araziyi new york oldu
bence MÜKEMMEL bir ortam amerika müzik için harikulade
sizleri seviyorumö
|
|
~ 920 gün
|
|
| |
queen of bongo bong
|
ya bu muzık turlerı ve turkler... o yuzden az ılgısızlık var kendı kulturlerınde saz turku dınlemeı seven ınsanlar var su var bu var,az ılgı olması normal,bu muzıkler daha cok ılgıyı haketsede
|
|
~ 817 gün
|
|
| |
jean
|
ülkemizde müzik mi varki... türk müziği de yok... bırakın batıyı...
walla bi çözüm bulun da biz de güzel ülkemizde kalalım..
|
|
~ 746 gün
|
|
| |
sarcastic
|
çok sarkastik bir başlık. türk müziği önce kendi haline baksın derim. bu arada Amerika'da ve Avrupada jazz ve Mtv müzikleri birbirine paralel şeyler. Gayet de popülerler. Ülkede ilgi olmaması her zaman Türk milletinin en iyiyi,en dogruyu bildigi, anlamına gelmez. birçok popüler r&b ve pop şarkısı jazz tınılarıyla yapılıyor seneler önce oldugu gibi. sophisti pop ya da funk da olabiliyor bu nagmelerin adı ve insanlar bu muzigi dinliyorlar şu sıralar.
|
|
~ 744 gün
|
|
| |