ÜYE OL  GİRİŞ 

Sinema-TV - en son hangi filmi izledin?
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  60  61  62  90  91  92  93  94  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1201 - 1220
 Yazar: Mesaj:
çutee-libertine-
çutee-libertine-

cahil periler diye çevrildi..

çutee-libertine- demis ki:
le fate ignoranti.... eşcinsel teması var..güzel, esprili hoş bir ferzan özpetek filmi..

2 Mart 2008 13:03  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
the nines..

2 Mart 2008 14:08  mesajın adresini al  
o6uz²
o6uz²
recep ivedik

2 Mart 2008 15:07  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
3. Göz - The Gift

2 Mart 2008 15:13  mesajın adresini al  
ümit3441
ümit3441
son ders

2 Mart 2008 15:32  mesajın adresini al  
emosh
emosh
recep ivediik

3 Mart 2008 21:26  mesajın adresini al  
dr_fb_li
dr_fb_li
beter böcek

3 Mart 2008 21:31  mesajın adresini al  
freak
freak
şabaniye

3 Mart 2008 21:33  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
tv8de osama var saat 22:00'da.

3 Mart 2008 21:36  mesajın adresini al  
servetugur
servetugur
ilk mesajımı yazıyorum bu forumda. ve diyorum ki en son izlediğim film 23 numara Jim Carrey nin filmi komedi değil ve gerilim filmi. benizledikten sonra herkese diyorum izleyin çünküizlemediğiniz hersaniye büyük bi kayıp. harika düşünülmüş bi senaryo. bana oscarı senver deseler en iyi erkek oyuncu ve en iyi senaryo dalında iki oscarı o filme verirdim.

ServetuguR
(%)

3 Mart 2008 22:24  mesajın adresini al  
çutee-libertine-
çutee-libertine-
merak ettim servetugur dedigin filmi yazdım bi kenara:)
ben dün öldüren sis' i izledim..stephen king romanından uyarlama..canavar olayı baysa da felsefe, din, politika güzel işlenmiş filmde...sonundaki bağlamalar güzel, ince düşünülmüş..
kapalı bir mekanda kalan insan psikolojisi tarzında şeyleri seviyorum ya..herkes birbirine saldırır sataşır..küp, testere tarzı filmlerde oldugu gibi..insanın hakkaten çiğ süt emdiğini, bencilliğini vurgulaması açısından..

7 Mart 2008 11:15  mesajın adresini al  
ripcord
ripcord

sabaha karşı izledim.filmde güzel fotoğraf kareleri var. iyi kotarılmış bir film.

Filmin Adı: The Band's Visit
Orjinal Adı: Bikur Hatizmoret
Türkçe Adı: Bandonun Ziyareti
Yönetmen: Eran Kolirin
Senaryo: Eran Kolirin
Oyuncular: Sasson Gabai, Ronit Elkabetz, Saleh Bakri, Khalifa Natour
Ülkesi: İsrail, Fransa
Yıl: 2007
Süre: 90'
Yapım: July August Productions, Sophie Dulac Productions
Yapımcı: Eilon Ratzovksy, Ehud Bleiberg
Görüntü: Shai Goldman
Kurgu: Arik Lahav Leibowitz
Müzik: Habib Shehadeh Hanna

İsrailli genç yönetmen Eran Kolirin imzalı 2007 Cannes Coup de Coeur Ödülü sahibi ve İsrail Film Akademisi Ödülleri'nde 15 kategoride ödüle aday gösterilen Bandonun Ziyareti, kültürlerarası ilişkilere düşüncelere devinim veren yeni bir bakış açısı getiriyor.
Mısırlı bir Polis bandosu, bir Arap Kültür Merkezi'nin açılış töreninde çalmak üzere İsrail'e davet edilir. Ancak havaalanına inen bando üyeleri, ev sahipleri tarafından onları karşılamak üzere hiç kimsenin gönderilmediğini fark ederler. Adresi kendi başlarına bulmak için yola koyulan bando üyeleri bir otobüs tutarlar fakat aksilikler onları çölün ortasında, unutulmuş bir kasabada mahsur bırakır. Ertesi sabaha kadar şehre dönme şansı kalmayan bando üyelerine, kasabadaki café'nin çekici yöneticisi Dina, geceyi kendi evinde geçirmelerini teklif eder. Bando'nun karizmatik lideri Tevfik ve kaygısız ve özgür ruhlu Halit, Dina'nın evine demir atarken diğer üyeler komşu evlere dağıtılırlar.
Gece, Tevfik'in kibar hüznü Dina'nın dışadönük tutumu ve şeffaf davranışlarıyla bir araya gelir ve duygu alışverişini mümkün kılan bir diyalog başlar; bu sırada bir dizi aksilik, bando üyeleriyle kasaba halkı arasında, dil ve kültür bariyerlerini aşacak bir köprü kurmuştur. Sonuçta, her iki taraf da birbirleri ve en nihayetinde kendileri hakkında daha geniş bir anlayışa ulaşacaklardır.

8 Mart 2008 15:24  mesajın adresini al  
ıssız
ıssız
hostel 2 yi izledim rüyama girdi sonra

8 Mart 2008 15:38  mesajın adresini al  
yosamite
yosamite
No Country For Old Man

oldukça soğuk buldum diyebilirim. 3 dalda oscar a adaymış güya, beğenmedim.. bi sonraki kareyi tahmin edebiliyosunuz. hiç tarzım değil sıkıldım izlerken. kendilerini övmüşler ne beklenirdi ki.

16 Mart 2008 15:59  mesajın adresini al  
diablo_ıv
diablo_ıv
insanımızın küfürü ve cehaleti komik bulduğu recep ivedike gittik.beğenmedim

16 Mart 2008 16:23  mesajın adresini al  
reneff
reneff
ıhtıyarlara yer yokk
bence sınemaya gıdıp ızlenıcek bı fılm degıl 4dalda oscar almıs olsa bıle evde ızlenmesını tavsıye ederım,,,

16 Mart 2008 17:30  mesajın adresini al  
jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
dvd resident evil extinction-süperdi beğendim:)

20 Mart 2008 15:51  mesajın adresini al  
şipsi
şipsi
sadakatsiz

20 Mart 2008 15:52  mesajın adresini al  
epyneprin
epyneprin
testere 4: serisinin her filminden ayrı bir keyif alarak izledim:) biz böyle ucuz,ticari türk filmlerine(ivedik,gora) para kazandırdıkça sanırım yabancı filmlerriiii hayranlıkla izlemeye devam edeceğizzzz.::((((((

20 Mart 2008 16:12  mesajın adresini al  
meazzaa
meazzaa
kacıncı kez izledim bilmiyom ama en son pardonu izledim

20 Mart 2008 16:15  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  60  61  62  90  91  92  93  94  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1201 - 1220
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008