ben de hep barabbas'a denk geliorum ne zmn business channel açsam.anthony Quinn başrolde.
souvereign jr. demis ki: business channelda hemen hemen hergün Alfred hitchcock filmi olan Kuşları veriyorlar. :D çok güzel film ama. başyapıt bence. zamanının en iyi filmleri arasında gösteriliyor kendisi. tabi kanlı sahnelerin salça olduğu belli ama olcak okadar :D 60larda kan torbaları yoktu ki :D
6 Haziran 2008 17:33
hero22
söz ve müzik (4.kez)
6 Haziran 2008 17:33
..lustrall..
a clockwork orange.. 3-4. kez izledim herhalde, bir stanley kubrick efsanesi :)
dünde sinema da hayatımın en boktan filmini izledim , ölümcül oyunlar diye, naomi wats ve tim roth gibi yıldızları resmen harcamişlar.. hayatımın en berabt filmiydi aq
6 Haziran 2008 17:42
denizhan
sweeney todd: the demon barber of the fleet street
en son gogogo.com.tr daki yarışmadan 2 kişilşk kazandığım sinema biletiyle boleyn kızına gittim. süperdi film. tam bir entrikalı krallık filmi. iyi işlenmiş konu. popcorn da bedavaya geldi gocard ın yarışmasıyla :) bayılıyorum havadan gelen herşeye..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2782
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!