brokeback mountain..hüzünlü bir ask hikayesi çiftimiz imkansız aşkı yasıyo..bayan erkek olsa kesin aglardım herhalde:)))çok ilginç bir film izlenilmeli..
9 Mart 2006 23:49
başak
walk the line..şarkılar olmasa baycaktı film..olsun:)
10 Mart 2006 02:39
vid
fun with dick and jane
10 Mart 2006 12:13
betüş
bende dabbeyi izledim hala düşündükçe harcadığım zamana sinirleniyorum ama merak işte sonunda bi şey olacak sandım:)
10 Mart 2006 20:55
yavruş :)dişikartal
kanal d de büyü =)
10 Mart 2006 21:22
çutee-libertine-
az once THE CONSTANT GARDENER'ı izledim..hotel rwanda tarzı bisi.. afrikalılara yapılan haksızlıklar.. acımasız cıkarcı beyazların arasında bir iki tane cıkan duyarlı olumu pahasına savasan kahramanımız..konu klise gibi gozukuyo ama sunumu super olmus..tavsiye edilir..
10 Mart 2006 21:36
slz
crash vardı dün moviemaxde çok güzel filmdi..
10 Mart 2006 21:41
queen of bongo bong
aşk ve gurur... eglenmek,gülmek isteyenler icin süper,en onemliside sevgilinizle giderseniz tekrar asık oluosunuz:) hatta birine yeni yeni yazcaksanız,filme davet edin,ise yarar bence...
11 Mart 2006 13:06
giz
beauty shop
notting hill (bilmem kaçıncı kez tekrardan=
Bir geyşa nın anıları
11 Mart 2006 13:13
ece
ama Jake Gyllenhaal super yakisikli hemcinslerime duyurulur!
Keira Knightleyle flort ediyomus ne diyelim allah sahibine bagislasin :((
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2782
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.