ok isminde az cümleli saglam bi filmdi bulursanız izlemenizi şiddetle öneririm
13 Nisan 2006 19:07
izlem
hostel 'i izledim ve bayada etkisinde kaldım Quentin Tarantino sevenlerin çok hoşuna gidecek bir film!
http://www.hostelfilm.com/
13 Nisan 2006 19:29
üstteki
Cry Wolf u hepinize tavsiye ediyorum, müthiş bir senaryo, Testere kadar şaşırtacak sonu..Ondan sonra da the Boondock Saints i izledim ama 2. cd bozulmuş :S ,o sayılmaz = )
15 Nisan 2006 12:51
moviebiker
kiss of the dragonla night of the living dead(1990 yapımı olanı).güzeldi.beğendim. :)
15 Nisan 2006 19:51
*lokum*
Cennetten biv pavça, Madagaskav, Dick ve jane işbaşında...
Hepsi de beklediğim gibi ve çok beğendim üçünü de...
15 Nisan 2006 20:35
aleeea
Doing Hard Time..
15 Nisan 2006 21:11
emiracle
STAR WARS - Episode I - The Phantom Menace
24 Nisan 2006 15:04
eksilijelibon
C.R.A.Z.Y.
24 Nisan 2006 17:04
angie
sinemada Mon Ange (meleğim) isledim dvdde taxi driver..Meleğim deişik ve küsel bi film herkese tafsie etmem herkesin hoşlanacağı türde diil pek taxi driverı saten biliosunus
30 Nisan 2006 15:38
ariff
tabutta rovaseta yı izledim yogun istek uzerine:) öve öve bitiremediler...izledikten sonra ne kadar gec kaldıgımın farkına vardım:( oyunculuk dersi verilmis...bi de ilk kez bi kale ici gordum cok sevindim..yıllardır merakımdan catlardım....yeterince uzun oldu sanırım :)
30 Nisan 2006 16:09
penqü*ş
son durak 3
sonu belli olan bi filme nie gittim bilmiyorm :s
9 Mayıs 2006 21:21
bonaventure
the patriot
9 Mayıs 2006 21:25
yasin altunkaynak
Old Boy
9 Mayıs 2006 21:41
shibumi
lucky sleven .... senaryo gayet hos film de tempolu bir film. bence son zamanlarda izledigim iyi filmlerden biri. tavsiye ederim
9 Mayıs 2006 22:34
veni vidi vici
frekans die eski bi film izledim ve hgerçek anlamda etkilendim, tavsiye olunur.. :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2782
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!