ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > L'auberge espagnole - ispanyol pansiyonu
kelly reilly audrey tautou cedric klapisch romain duris barcelona erasmus l auberge espagnole ispanyol pansiyonu
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 12

kretzsche
kretzsche
Yarin gece itibariyle Berlin'e gececek ve ERASMUS macerasi resmi olarak baslayacak bir genc olarak bu basligi acmakta fayda goruyorum..

Birincisini Turkiye'deyken izlemistim, ispanyaya erasmus icin giden birkac gencin heyecan verici hikayesi (hehe gazete yazisi gibi oldu) .. . oldukca eglenceli bir filmdi..

ikinci filmi birkac saat once kolnde 2.75 euroya eski filmleri oynatan bir sinemada izledim.. erasmusu falan birakmislar basroldeki kavruk gencin garip hikayesine cevirmisler.. birinci filmi oneriyorum ikincisi de cerez niyetine izlenebilir..

ayrica birinci filmin posterini almanyaya gelmeden once odama astim evdeki insanlar huzunlensin diye hehehe

izleyenler? dusunceleriniz?
28 Şubat 2006 20:26   mesajın adresini al  

şekip
şekip
Ben ilkini izledim, güzeldi. Avrupa'da okuyan gezen bulunan filan bir genç için eğlenceli bir film, zira kendinizden bir çok parça bulabiliyorsunuz. İkinci filmi merak ediyordum, ama başroldeki herifi pek sevmediğim için sırf ondan bahsediyorsa izlemem herhalde.
28 Şubat 2006 20:53   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
evet abi filmle ilgili en buyuk sorun basroldeki herif.. oldukca antipatik ve ezik bir goruntu sergiliyor.. ayrica cok cirkin ve celimsiz.. buna ragmen (spoiler hehehe) iki filmde de birbirinden guzel hatunlari ayarlamasi uyuz ediyor insani
28 Şubat 2006 21:02   mesajın adresini al  

şekip
şekip
O biraz film icabı olmuş bariz. Almanya'da kim ne tarz kız götürür bellidir, Türkiye'de de bellidir bu. Benim gibi soğukkanlı bukelamun olmadıkça her erkeğin kitlesi bellidir, o herifin de kitlesi belli. O kızları götürmesi yalan olmuş. =)
28 Şubat 2006 22:18   mesajın adresini al  

hiyelkar
hiyelkar
iki kez izledim bu filmi. konusu ve müzikleri hoşuma gitti, ayrıca içimdeki barcelona tutkusunu daha da çoğalttı. evet, başroldeki elemana bi kere audrey tatou muhabbetinde kıl olmuştum, sonradan olayın tadını kaçırdı zaten :) asıl gıcık olduğum wendy' nin kardeşi rolündeki düdük, ne mal karakterdir o öyle, o evde bir türk olsaydı, ağzını yüzünü kırmıştı bence. neyse, hoş film izleyin derim, insanı erasmusçu yaptırır mı,bence yaptırır :D
19 Ocak 2007 02:34   mesajın adresini al  

nemesismls
nemesismls
22. uluslararası istanbul film festivalinde vakti zamanında gösterilmiş falan filan...lakin ben ancak seyretme fırsatını bulmuş,ağustos itibariyle benzer şeyleri yaşayacak erasmus mevzuuna bodoslama dalış yapacak:) biri olarak eklemeliyim ki; aşmış bir film değil ama 'şirin mi şirin' bence:)
not:adam çok tipsiz:(
8 Mart 2007 00:36   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
adama kılım var zaten benim de çok antipatik bir başrol oyuncusu
9 Mart 2007 01:36   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
benim de izlemem lazim geliyor sanirim bu filmi.
9 Mart 2007 01:38   mesajın adresini al  

-kaan-
-kaan-
ortalamam yetse direk gidecem de nerde bizde o ortalama kendini fransızcadan sıkılmış ve ispanyolcaya adamış biri olarak senor nadal la idaree edicez artıkk..
9 Mart 2007 01:43   mesajın adresini al  

-kaan-
-kaan-
ahh be bi gidebilsem ispanyaya ordan da meksikaya seksem rüyalar gerçek olucakta..
9 Mart 2007 01:49   mesajın adresini al  

clockworkmonkey
clockworkmonkey
iki yaz kaldıgım alamanya gunlerimin ruzgarını getirdi bu film.
soguk ve ilkeli alaman arkadaslar.
aksanlarından bi b.k anlamadıgım inciluzlar. kızları cok tatlı ama havasına varamadıgım inculuz kızları. heyy gidiii.
ne idüğü belirsiz italyanlar. acaip fransızlar. bol içki.
gece clublar. kendi vatandasını kazıklamalar. ve daha fazlası...

filmdeki fransız cocuk bence gayet yakısmış. oyunculugu tatmın edıcı. amelie kızımız role pek gıtmemıs diyebilirim.
bu filmin devamı olan matruskaları da izledim. aynı keyfi aldıgımı soyleyebılırım. bu sefer "ilişkiler" uzerıne basit ama onemli gondermeler mevcuttu.iiydi yani
17 Mart 2007 02:54   mesajın adresini al  

priene
priene
bende geçen gün izleme fırsatı bulabildim. izlemeden önce de devamını çekeceklerini duymuştum. Sonra bu arkadaşlar birkaç yıl sonra bir yaz ayında barcelona da bulaşacaklarmış devamında da.
Evt gerçekten o başroldaki çocuk inanılmaz itici ve çirkin. sevgili amelie de filmde çok silik kalmış ve gayet de kötü bir görünüşü var, o nasıl saçlar öyle memlekette kalan yavuklu havası veren::)) Çok iddialı olmasada film hoş,
bir erasmus adayı olarak hem heyecanlandım hem hüzünlendim diyebilirim.
12 Temmuz 2007 18:10   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008