tamam ama du ben heroes of might and magic 4'ü kurayım:D
28 Şubat 2006 19:22
üstteki
=) yaw onunla da alakası yok, oynama niyetliysen ırkların özelliklerini öğrenmeye başlamalısın mesela cüceler nelerden hoşlanır ,nelerden veya kimlerden nefret ederler, hangi ırkları severler, nerelerde yaşarlar, fiziksel özellikleri ,karakteristik özellikleri vb ..
Bir karakteri oynatırken karakterin özelliklerini bilmelisiniz, sonuçta o dünyada dolaşan karakteriniz, siz değilsiniz =)
28 Şubat 2006 19:25
üstteki
Bence denemelisin de =) o kadar insanın bir bildikleri vardır herhalde =)
28 Şubat 2006 23:33
erdinç
bu arada ciddi olmazsa, geyik muhabbetinden farkı kalmaz. insan kendini rolüne kaptırmalı, yoksa bi halta benzemez. ayrıcana hikayeyi yazan kişi -bildiğimiz dm- ciddeyetle düşünmezse, yine olmaz. oyuncuların dünyanın nasıl dündüğü (sosyoloji, fizik, biyoloji, kimya, ekonomi), insanların hangi durumlarda nasıl davranacakları (psikoloji, genetik, biyoloji) konusundaki bilgisi dm'i katlarsa da oynayana sığ gelebilir. kısaca dm'in kendini çok geliştirmiş, en azından yazdığı bölgenin toplumsal yapısını ve oyuncuların karşılaşacakları karakterlerin psikolojilerini ve kapasitelerini iyice düşünmüş olması gerekir.
3 Haziran 2006 10:37
yavruş :)dişikartal
bilmiom ben bişi:(
3 Haziran 2006 10:40
üstteki
DM: "You see a strange beast made from the mismatched parts of other bodies"
PC: "So we're fighting Michael Jackson??"
şahsen frp seven biri olsam da pek ilgilenmedim
ama hep ilgimi cekmistir
gerek oyun, gerek hikayeleri
genelde savaş üzerine kurulu frplerden farklı geliyo bana
wow oynuyorum zaten su anda da
16 Ekim 2006 19:44
alice kendi aleminde
çok zaman alıo yaaa..bi dben gercek sanmaya falan başlıorm.. yok yok.. hiç luzumu yok
16 Ekim 2006 20:22
queen of bongo bong
ben onceden baya cıddı bı sekılde oynuodum sabahlara kadar seytan işi deil hayalgücü işi oldunu dusunuorum
21 Ekim 2006 12:46
üstteki
FRP insanın kendine yakışanı giymesinden daha ziyade ,tamamiyle hayal gücünüzü kullanmaya zorlayan ve buna paralel olarak sizi düşünmeye sevkeden, buna teğet olarak zekanızı geliştiren bir çeşit tiyatrodur.
Senaryo kabataslak bellidir lakin oyunculardır senaryoyu belirleyen. Bir amaç vardır ve o amaç uğruna savaşır,o amaç uğruna ölürsünüz. Takım çalışması yaparak sosyalleşmekle kalmaz, çok sağlam arkadaşlıkların da temelini atarsınız oyunu oynarken.
Bir süreliğine de olsa kendinizi bu dünyadan soyutlayıp ,hayal gücünüzün götürdüğü yere kadar gider, oralarda kendinize ait bir dünya kurarsınız.
Biz, o dünyanın askerleriyiz, bize katılmak ister misiniz?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2766
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.