ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > FRP
dragon dungeon masa ustu oyun game playing role fantasy frp
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

üstteki
üstteki
Fantasy Role Playing olarak bilinen bu oyunu oynayan var mı?
Şeytan işi olduğunu düşünen var mı? =)
FRP ile ilgili herşeyi burada konuşabiliriz diye düşündüm..
28 Şubat 2006 07:00   mesajın adresini al  

sod
sod
Arifim seninle polimik yaratmak için şeytan işi bu diyorum :D
28 Şubat 2006 07:59   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
polimik çok fazla mik in olması durumu mudur? =)
28 Şubat 2006 08:35   mesajın adresini al  

a. bandini
a. bandini
Eskiden baya bi oynardım ama artık bayıldım. 641623 sınıf rol yapınca millet bayıyorum valla; ama en çok zevk aldığım oyunlar ise forumlardan olmuştur. çünkü orda karakterleri tamamen kafamda şekillendirme olanağım daha fazla oluyordu.
en zevk aldığım oyu ise Vampire olmuştu bir arkadaş yönetmişti bir-iki defa oynamıştım o adamla sadece ve en güzeli de o oyunlardı.
28 Şubat 2006 12:55   mesajın adresini al  

şekip
şekip
Bundan 5-6 sene önce yoğun olarak oynardım, 14-16 yaş arasında. Sonra zamanla ilgi alanım kaydı. Zaten zamanında da sadece dmlik yapmıştım, yokluklardan dolayı. Hikaye, senaryo yazmakla filan uğraşan yoktu, ben ilgi duyduğum için bana kalırdı o işler. Sonra ortamlardaki bozuk bozuk tipler sinirimi bozmaya başladı, ben de uzaklaştım olaylardan. Bilgisayarda oynananlara ise frp dememek lazım bence, sanal seksle gerçek seksi aynı kefeye koymak gibi bir şey.
28 Şubat 2006 13:04   mesajın adresini al  

a. bandini
a. bandini
Yok gerçekten çok heyecanlı oluyordu. Adrenalin yükseliyordu falam, millet de fena yazmıyordu açıkcası. ben normalinden çok daha fazla zevk aldım pek çok zaman. Çünkü oyunlar bir 'diyar'da geçiyordu ve en az 20-30 kiş oynuyordu ve çok zevkli geçiyordu
28 Şubat 2006 13:09   mesajın adresini al  

a. bandini
a. bandini
Kartlarla oynanan sistemlerde vardı 'GURPS' misal; ama magic ve FRp farklı
misal FRP'ye örnek sistemler; DnD, Vampire, Hunter carty curt FRp zarla oynanılır. Sisteminden sistemine de zarlar ve kurallar cart curt değişir; aman çok çetrefilli iş
28 Şubat 2006 13:14   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
SCG ile ben de oynardim thief olurdum hehehe tabii o daha cok oynamistir anadolu yakasinda bilimem FRP cafelere takilirdi .. okulda FRP oynayalim diye baslanir iki uc saat debelenilir sonra devam edilmezdi
28 Şubat 2006 14:28   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
bilgisayarda frp tarzı oyunları oynuom sayılır mı hojam:D
28 Şubat 2006 17:39   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Yok o sayılmaz =)
Bence herkes en az 1 defa denemeli , orta okuldan beri oynuyorum ve hiç bir oyunda eğlenmediğimi hatırlamıyorum..
Hatta orta okul zamanında dersler bittikten sonra okulda kalıp oyuna devam ettiğimiz çok olmuştur, ben de daha çok thief oynatıyorum =)
DM olduğum zamanlar çok saçmaladığım olmuştur misal düzenli goblin orduları falan uydurmuş tum bi yerde =) ama DM rules tabii =D..
28 Şubat 2006 18:57   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
ya ben bi kez cnbc-e dizilerinden birinde görmüştüm elemanlar oynarken, hiç eğlenceli gözükmüodu:D
28 Şubat 2006 19:13   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
off yapma Taner yaa , hiçbişey dışardan göründüğü gibi değildir =)

Magic the gathering başka bi olay, onu kastettiysen Gökhan..
Yaw aslında online frp oynasak mı istekli arkadaşlarla =)
28 Şubat 2006 19:18   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008