ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > ben de basılmıştım!!!

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

alice kendi aleminde
alice kendi aleminde
sevgili ozan cur..sinirlerini aşagı al..
28 Şubat 2006 18:59   mesajın adresini al  

alice kendi aleminde
alice kendi aleminde
bu arada aklınızda bulunsun.. Misafir gittiğiniz apartmanda yahut sizin apartmanda abla abi vs. başka bi aile ferdi varsa fazla kakara kikiri yapmayın.. özellikle banyo havalandırmasından feci ses gidiyor. kapıya dayandıklarında benim gibi gardolapta alırsınız solugu:)
28 Şubat 2006 19:09   mesajın adresini al  

alice kendi aleminde
alice kendi aleminde
ne yani şimdi biz terbiyesizlik ettikte sende bu yoldan dvm etmek istemiyormuşun gibi bişi ima etmişin amacımız sadece muhabbet etmek ve eğlenmek başka bişi diil. Burda yazılanların hepside bence gayet normal olaylar.

Aysen Solak demiş ki:
terbiyesizlik etmiim.. en masum basılmalar sigarayla yaşanılıyor galiba..devam ediim
ben ortaokuldayken ablam lisede ve sigara meselesinde babama yakalanıyor.. üstelik babam sigara içmez.
"kızım sigara mı içiyorsun sen!!"
"hayır baba!!"
aysen araya girer
"inanmıosan agzını kokla!!"
ablamda adrenalin kaça fırlar bilmiyorum. yaa babam titiz insan biliyordum koklamayacagını ve inanmayı tercih edeceğini. ama ablam hala söver durur

hey gıdı gunler heyy.. o zmnalar yenıydık.. ilk sayfayı son sayfa sanıoduk.. baktım herkes sıgaradan falan bahsetmış.. ben de boyle yazdım.. sonra gormuş gecırmış bırı benı boyle tokatlamıştı.. gene de fazla alercik davranmış
27 Eylül 2006 14:45   mesajın adresini al  

ilkayceyhan
ilkayceyhan
lise 1deyim... o dönemde izmir saint-jo'ya zorla müzşk çalışmaları yapılabilmesi için ufak bi oda tahsil ettirmiştik,zaten okulda topu topu 3 grup var 2si faaliyette...oda anahtarları her grubun 1 üyesinde kalcak şekilde ayarlandı,bizim anahtarda bende...bizim dönemden kaşınan bi hatunu davet ettim odaya yer kısıtlığından dolayı...işler giriş,gelişme ve hafiftan sonuç kısmına girmişken aylar boyunca o odaya adımını atmamış müzik hocamızın geleceği tuttu odaya...kapı kapalı ama eşek gibi cam var her bi şey gözüküyo...nasıl toparlandığımızı hatırlamıyorum,sadece okuldan atılmaktan son anda kurtulduğumu,müzik hocamızın da sapık olması nedeniyle olayı ört bas etmeye çalıştığını =:-P ve odaya giriş izinlerimin kaldırıldığını hatırlıyorum....
27 Eylül 2006 15:10   mesajın adresini al  

berce
berce
ya ben sevgilimin sevilcelerini sıkmayı pek bi severim çok yok ama olsun ii oluo valla stres atıom arada bir.neise böle sıkarken ben bunun ellerini kitlemek için üstüne oturdum bacaklarımlada ellerini tutumaya çalışıom tabi yukarda zevkten 4 köşe bunun sivilcelerini sıkarkene odaya ev arkadaşı girmesin mi anam girsin bişi deil ama bizi yanlış anlayıpta anam buda ne deyip içeri kaçmasınmı ben tabi önce anlamadım yannış anladıığını ama sora bi hışımla odadan çıkıp ona anlattım doruyu ve sora kahkahalarla sevgilim bi sivilce sıkma satinden yırtmış oldu
27 Eylül 2006 16:07   mesajın adresini al  

berce
berce
bide bi arkadaşım ama valla arkadaşım ben deil yani sevgilisiyle görülmediini sandığı bi yerde öpüşüp koklaşırkene meğersem onları izleyen bir çift göz varmış ve bu gözler izlemekle kalmayıp bide polise ihbar etmiş arkadaşları.tabikide ülkemzin meşhur ahlak zabıtaları hemen bunların dibinde bitip arkadaşları atabaya bindirmişler tabikide tutmuşlar karakolun yolunu işte yolda bunlara hakatetler işte arkadaşıma sen nasıl kızsın demeler falan fıstık allahtan arkadaşın sevgilisi biraz geyik myhabbetli bi çocukta polislerin aklına girio işte bi daha yapmıcaz falan filan diene bunları yarı yolda indiriolar.ben bu olaydan hemen yarım sat sora gördüm arkadaşları ikiside bi acaiptiler ve şok olmuşlardı zati3 gün sorada ayrılmışlardı
27 Eylül 2006 16:12   mesajın adresini al  

alice kendi aleminde
alice kendi aleminde
Oğuzun kız evrsiyonu yazsa bi de..
evet zaten bi daha suratlarına bakamadım.. direkvurdular.. şu anda kabırden baglanıyorum diye..
27 Eylül 2006 17:36   mesajın adresini al  

max.j.one
max.j.one
hatırlatırız oğuz:))
27 Eylül 2006 17:37   mesajın adresini al  

max.j.one
max.j.one
nasıu farkettin oğuz yaf walla diğer başlıkta onurla konuşyoruz da ordan kalmış yoksa kaçmaz:))
27 Eylül 2006 17:44   mesajın adresini al  

max.j.one
max.j.one
ACDSee benimde başıma bela açmıştı ama nü fotodan değil
27 Eylül 2006 17:53   mesajın adresini al  

alice kendi aleminde
alice kendi aleminde
amma eğlenceliymiş.. adamın gidip basılası gelio..
27 Eylül 2006 17:56   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
yalnız gerçek neydi? ben anlamadım
27 Eylül 2006 18:00   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008