ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > ben de basılmıştım!!!

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

banshee
banshee
sene 2003 rock'ncoke festivaline girices. bir kaç gün önce festival tayfası toplanmışıs konuluorus .'' geçen sene rahat içki sokardık işte bu sene sokalım'' iyi tamam dedik sokarız. Baya bi içki alındı ki düşünün viski vardı. O kdr ki martini bile sokucaktıkta yer kalmadı gizli yerlerde çantaların dedik şimdi buna limon lazım s.. et :) neyse şaraplar, biralar,ciski tangur tungur gittik sıraya girdik. Giriorus içeri.. kapıya yaklaştık bi baktık ki ne o?? havaalanı gşbş güvenlik. Dedektörler var çantaları koyuyosun hop içinde ne var ne yok gözüküo :) ehhe o sırada biz tabee bi telaş bi telaş, yüksek sesle konuşuomuşuz bi de tabee heycan ne yaptıımızı mı biliorus, paralar içkilier yandı die. Orda güvenlik görvelisi duymuş geldi yanımıza '' gençler sağ çekin siz çıkın bitirin o içkileri'' çektik sağ, bitirdik içkileri ama ben çadırı kurduğumu hatırlamıorum :) bu da basılmadır yane bi yerde... offff yanarım yanarım o viskiyii şarabı bööle çimlere döktüümüze yanarım. :(
28 Şubat 2006 01:17   mesajın adresini al  

eniysio
eniysio
ben bi keresinde kardeşimi bastım ki o zaman daha yedi yaşındaydı sen al karşı komşunun kızını iki manyak annemde o sırada içerde mutfakta tabi oyun oynuolar sanıo odasının kapsını kapatmış içerde çırıl çıpla bi o onu öpüo bi onu öpüodu .........
28 Şubat 2006 01:28   mesajın adresini al  

abbas
abbas
Şimdi sen noktaya girersen, burda erkekler olarak, dayanamaz abartırız, yazarız nerde, nasıl basılmışsak :))
28 Şubat 2006 01:43   mesajın adresini al  

1914
1914
deniz ! milletin içi fesat evcilik oyununu allah bilir ne sanıyolar şimdi ;)))
28 Şubat 2006 01:46   mesajın adresini al  

panda®²
panda®²
yok ben ağlamadım ama 1 2 gün konuşamamıştılar bnmle doru düzgün baya bi gülmüştüm tabi çok fazla geçmedii için üzerinden dalgaya almıştım küçük yaşta böle bişile karşılassam heralde baırırdım=) : YALANCILAAAARR HANİ BENİ KUŞLAR GETİRMİŞTİİİ GÖRDÜM İŞTE BÖLE OLUOMUUŞ die hüngür hüngür ağlardım heralde=)))
28 Şubat 2006 03:28   mesajın adresini al  

panda®²
panda®²
euheueh anlamamazlıktan gelmişlerdir kesin=) bnm aklımdada çok şey yok aslında ama en ii hatırladıım şey salona gittiğimden sora arkamdan gelen sifon sesiydi=)) sora banyoya gittim ihtiyaç molası için bide baktım:S yabancı muhteviyat kabı orada duruo gitmemiş baya bi uraşmıştım gitmesi için arkamdan görüp iice utanmasınlar die=))
28 Şubat 2006 03:37   mesajın adresini al  

panda®²
panda®²
yafu sizin neyinize kapıyı kitlememek falan=)) bizim kdr işiniz çabuk bitse tamam dicemde yok yani:P başka ben bikerede antrenmandan geldikten sora duş almıştım evde kimse yoktu odama gittim sereserpe yattım uyuyakalmışım ablamın OZAAAAAAAAAAAAAANNN!!!!!!!!!!! sesiyle uyandım=))
28 Şubat 2006 03:44   mesajın adresini al  

panda®²
panda®²
hayıııııııııııırrr olamaaaaaaaaaaazzzz=)))) yoksa sendemiiiiiiiiii=))) ama inan kötü bişi yapmıodum sadece okuldan sora 3 saat ant=(( çok yorulmuştum falla bak=(( abine acıdım şimdi:P
28 Şubat 2006 03:48   mesajın adresini al  

bonaventure
bonaventure
valla bizim bi aile dostu banyo ya girmiş. karısıda evdeymiş ama başka kimse yokmuş o banyoya girdiğinde. sonra eve komşunun hanımı gelmiş ama adam duymamış. çıkmış banyodan köpüklü köpüklü hiç gözlerini açmadan karısıyla komşunun oturduğu odada harman dalı oynamış. puuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
28 Şubat 2006 03:57   mesajın adresini al  

alice kendi aleminde
alice kendi aleminde
terbiyesizlik etmiim.. en masum basılmalar sigarayla yaşanılıyor galiba..devam ediim
ben ortaokuldayken ablam lisede ve sigara meselesinde babama yakalanıyor.. üstelik babam sigara içmez.
"kızım sigara mı içiyorsun sen!!"
"hayır baba!!"
aysen araya girer
"inanmıosan agzını kokla!!"
ablamda adrenalin kaça fırlar bilmiyorum. yaa babam titiz insan biliyordum koklamayacagını ve inanmayı tercih edeceğini. ama ablam hala söver durur..
28 Şubat 2006 04:35   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Bana olan baskınlar genelde gecenin bi vaktinde bilgisayar başındaysam oluyor..
Televizyon izlememe bişey demiyorlar ama bilgisayar olunca kıyamet kopuyor..
Yanlış anlamayın bilgisayar başında yaptığım anormal bişey yok =)
28 Şubat 2006 04:58   mesajın adresini al  

a. bandini
a. bandini
Bi partide hatunun tekiyle yakınlaşmıştık, herkesin uyuduğunu varsayarak yavaştan. Her şey güzel gidiyordu ki, bir anda sarhoş arkadaşın teki odaya daldı "AMAN PARDON" diyerekten kaçtı kapıyı kapatıp. Neyse biz devam ederken bu sefer başka bir sarhoş herif kapıyı açtı ve daldı yanında 3-5 dallama daha vardı. Neyse bunlarda kaçtılar =) Buna da eyvallah dedik ve o sırada ilk giren ve sonradan girenler grup halinde odaya daldılar.
Kol kola verip "LOY LOY LOY LOY" diye bağırmaya başladılar. Sinirlenmiştim; ama gülmekten kendimi de alamadım. Küfür edip üst kata çıktım ondan sonra ve geceyi rahatsız bir kanepede geçirdim.
Neden başka yere gitmediniz diceniz. Her yer kapılmıştı =) ve o odanın kilidi yoktu >=(
28 Şubat 2006 13:07   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008