ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > ben de basılmıştım!!!
kasvet sikinti basilmak
Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

bonaventure
bonaventure
efendim; ismail abimizin forumu açmak için beni alet ettiği müthiş bir konu dışı forumla karşınızdayım:D bu başlık altında süper basılma hikayelerimizi birbirimize anlatacağız, anlatmayanlarda "ohaaa","çüüüüüşşş" şeklindeki yorumlarıyla, yaşanmış bu olayları daha iyi anlamamız için bizlere ışık tutacaklar (böylece forum özelliğini de korumuş olacak başlığımız). cesur arkadaşlarımızı burada görmekten mutluluk duyacağımı belirtir, "yurtta aşk,cihanda aşk" demekten kendimi alamamaktayım. hadi bakalım...
 1   27 Şubat 2006 21:44   mesajın adresini al  

serkan a.k.a deja`vu
serkan a.k.a deja`vu
utanırım falla...basıldıgım cok olmustur :P
27 Şubat 2006 21:47   mesajın adresini al  

bonaventure
bonaventure
çek bi fırt başla abi sen. cesaret gelir. biz seni dinliyoruz.
27 Şubat 2006 21:52   mesajın adresini al  

a. bandini
a. bandini
diğer taraftaki yazıyı buraya aktaralım;

Bir kere arkadaşın doğum günü partisinde rast gele dolanıyordum evde, kapalı bir oda vardı lkapıyı açtım ve daldım içeriye ve yatağın üstünde sevgilileri uygunsuz yakaladım, hemen döndüm ve odadan çıktım. baya bi utanmıştım. neyse ilerleyen saatlerde yine sıkıldım bu sefer kapalı kapısı olan bir odayı gözüme kestirdim yine, bu sefer de herhangi uygunsuz bir olaya yol açmamak için kimse var mı diye kapı deliğinden bakayım dedim. eğer varsa kimse kapıyı çalarak rahatsız etmek istemedim. tam eğilmiş ben delikten bakarken, tanımadığım bir eleman beni gördü ve "Sapık!" deyip gitti. Durumu izah da edemedim. İkinci olayda basılan taraf ben olmuştum
>=(
27 Şubat 2006 21:54   mesajın adresini al  

queen of bongo bong
queen of bongo bong
bız bı kere lısedeyken,okulu asıp ıcmeye gıdıorduk,aldık bıraları doldurduk cantaya,bındık dolmusa,bır durak sonra annem aynı dolmusa bındı :)
27 Şubat 2006 22:07   mesajın adresini al  

steelgrave
steelgrave
tamam o zaman anlatmış kadar oldun :)
27 Şubat 2006 22:32   mesajın adresini al  

steelgrave
steelgrave
aslıhan kabul et çok tehlicekli bir mesaj attın başlığa.. peşini bırakmaz artık ortakantin ;P
27 Şubat 2006 22:37   mesajın adresini al  

iksir
iksir
ama herkes merak içinde bak bu gece uyuyamazlar belkı de hadı aslıhan:)
27 Şubat 2006 22:55   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
güzel sürpriz olmuştur arkadaşa =D
27 Şubat 2006 23:11   mesajın adresini al  

banshee
banshee
bende şeediim bi tane :)...
en son basılmamı anlatıorum ama bir not geçmem lazım
not: bende astım başlangıcı var sigara içmem yasak, ailem yasakladı,doktor yasakladı fln...(işte geçtim not)
ben ama içemeye devam ediorum sigaramı nede olsa daha nefes kesilmio bende ilaçlar fln olduğu sürece süper sporcu gibiyim. CAnım sigara istedi, evdeyim. odama girdim ben camı açtı sarkarak içiorum , annem içeri girsem hani sigarayı atıcam direk bişey olmamış gibi, yakalanmam imkansız benim planlarıma göre. Annem daldı içeri birden. Bende sigarayı attım ama ben ne bilim duman içimde kalmış, annem ''napıosun sen'' dedi. bende ağzımdan dumanlar ''hiiiiiiiiiç''... tabi o hiçten sonra annem kaydı bana işte :)
28 Şubat 2006 00:59   mesajın adresini al  

abbas
abbas
O dönem lisedeyim... (sanki Abdülhamit dönemini anlatacam ya :) ), ÖSS kasıyorum, sabah okul, öğleden sonra dershane, akşam özel ders, tam gaz hazırlandığım dönem Öss ye... Neyse işte akşam 22:00 suları eve geldim, o zmanda sigara içiyorum, aile bilmiyor, korsan içiyorum... Eve giderken yolda diyorum, şimdi annem bi yemek yapar, yerim, üstüne odada bi sigara içerim kimsenin ruhu duymaz... Hücrelerime, bu mutluluk hormonunu salıp, eve doğru yol alıyorum.... Geldik eve, annem ellerinden öperim, sağlam yemek yapmış, hani iyi de yedim, hakkını verdim... :) Bi de üstüne dedim anne bi türk kahvesi yap, iyice keyfe vurdum işi... :) Yaptı, getirdi camın kenarında kalorifer var, oraya koydum fincanı, yaktım bi sigara, o zamanda tam gaz anti-emperyalist gidiyorum... Kısa Tekel-2000... Öyle bi keyifli içiyorum ki, içimden dedim, abi annem-babam dalsa içeri atmam bu sigarayı, annem daldı... :) Refleks hali tabi hemen camdan attım... :) Annem diyor, Erdem şu olmuş, bu olmuş... hı hı.. hiiiiiiiii sen sigara mı içiyorsun? Hayır anne, ne alaksı var, saçmalama... Zeki insan annem, camdan aşağıya bi baktı, orda yanan bi sigara aşağıda... Sonrası gelen sıralı sözler malum... :) Dedim anne, onu karşıdaki amca attı, bağırma kavga ettirme bizi... Neyse ki babam muhteşem bi yorumla bağladı orda.... Hala da gülerim...

Yaaa hanım, bizim çocuk o kadar gerizekalımı biz burda otururken, orda sigara içecek... Hayır, içimde kaldı, baba ben 4 aydır orda dediğin yerde sigara içiyorum..., yuttum orda kelimeleri :))
28 Şubat 2006 01:07   mesajın adresini al  

1914
1914
bi kere abim çok pis basmışdı beni yazlıkda onun odasındaydık,kapıyıda kitlemişdim evin oda kapı kitli diye pencereden girmeye kalkdı evin duuuuuurr diye bağırmasam yakalancakdık o vaziyet ;) arkadaşım baya korkmşdu ;) eheheeh
28 Şubat 2006 01:11   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008