ewet genelde öle oluo parası olmayıpda kibirli olan bi kişi görmedim haftaya birinci olurus dememin sebebide fenerbahçenizin kötü kidişidir yani azcık fenerin maçını seyrediosan taraftarlığı bi yana bırak nası futbol oynadığına objektif bi şekilde bak ewet paranızla resil oluosun çünkü herşeyi onla idare edebileceğinizi sanıosunuz bilmiorum başkanınızın sölediği sözden haberin warmı adamın bitane seweni kalmadı herkesi düşman yapıo kendisine böle giderse konuşmamız kawgaya warıcak kişisel olarak sana bi sözüm asla olamaz tanımıorum bişey diemem
28 Şubat 2006 17:26
chucky
Gecen Sene Kalecisiz
Bu Sene Seyircisiz
Seneye Nasıl İstersiniz? :)
28 Şubat 2006 17:53
atalay
CİMBOM KARTAL KARDEŞ, FENER KALLEŞ!!!!!!!!!!!
28 Şubat 2006 17:58
forewind
Ezeli rekabetim gölgesinde kalan, sözde kartalları bırakın sevinsinler. Kayseri ve Trabzondan sonra anca 5. olabilecek kapasitedeki takımın neyini tartışıyoruz....
28 Şubat 2006 19:12
eniysio
yapma allah aşkına tamam sallıosun bjk ye ama hadiki awrupaya dediğin takımlar gitti o zaman ne olcak ilk turda elenip gelcekler beşiktaşın her şekilde bi artısı wardır durum ne olursa olsun umarım çok çabuk toparlanıp eski günlerine döner rekabet biras daha artar...
1 Mart 2006 10:12
forewind
trabzon için dediklerin doru olabilir, elin kıbrıs takımına falan ilk turda eleniyolar ama hep üç büyükler gitsin avrupaya demek çok yanlış deil mi? denizli gitti uefa da Fener'in çıkamadığı turlara çıktı. ayrıca bejeke de çok bi şey yapmadı, iki senedir kolpa takımların arasında gruptan çıkamıyo.... bejeke istediği kadar toparlansın, rekabet iki takım arasında FB ve GS. 100 yıl sonra bi ara şampiyon olup deli gibi sevinsin onlar yine
1 Mart 2006 10:52
üstteki
Bu başlık altına yazdığım yazıların aynısını bugün Fotomaç'ta Selçuk Yula yazmış..Köşe yazarı mı olsam ne =)
bir de en son kaç 7-8 derken sizin ekonomiyi toplamanızdan bahsetmiştim..
Hangi dediğimi anladınız ki onu da anlayasınız..
1 Mart 2006 18:33
bonaventure
seni çokta anlamaya gerek duymuyorum açıkçası!
1 Mart 2006 18:38
üstteki
yok ,anlayamazsın zaten uğraşma..
1 Mart 2006 18:41
thuringwethil
hakemler de etse,federasyon da etse,aziz kafasınca oyunlar da yapsa...inadına şampiyonuz..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2746
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.