ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > fener ittire kaktıra..

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

bonaventure
bonaventure
önemli değil önemli olan puan kaybetmenizdi;)

GEÇMİŞ OLSUN:D
27 Şubat 2006 02:49   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
İnönü'deki maçı biz almıştık ,şimdi üst tura mı çıktık,nedir =)
Ufuk, bizi evinizde yenseydiniz 5 puan fark oluyordu diyorum =)
3 puanlı sistemde herşey mümkün, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık..=)
27 Şubat 2006 03:02   mesajın adresini al  

bonaventure
bonaventure
evinizde yeneriz 2 olur takma kafana ha bi de unutmadan GEÇMİŞ OLSUN!!! :p
27 Şubat 2006 03:04   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Geçmiş olsun beraberlik için mi ? =)
Bütün akşam anlatmaya çalıştım..Biz yenilmedik!!!
Yine de sağol..
27 Şubat 2006 03:08   mesajın adresini al  

bonaventure
bonaventure
iyi abi sevinin o zaman. aman efendim ne güzelde berabere kaldınız. ne iyi ettinizde berabere kaldınız. peeeehhhh!!!
27 Şubat 2006 03:11   mesajın adresini al  

rakyol
rakyol
hani derler ya olanla ölmüşe çare yok diye işte okadar pozisyon kaçırdı fener bjk karşısında karambolden 2 gol yedi oldu bitti cordaba günündeydi ben bukadar söyliyorum...
27 Şubat 2006 11:55   mesajın adresini al  

eniysio
eniysio
nereye kadar fener böle dewam edicekki zaten sonun başlangıcı hayırlı olsun...
27 Şubat 2006 12:27   mesajın adresini al  

brontosaurus
brontosaurus
Kadıköy olsa olsa BESİKTAS ın garsoniyeri olur:)))
27 Şubat 2006 13:18   mesajın adresini al  

protatanga
protatanga
Yaw maça BJK forvetsiz çıktı kontraataklarla pozisyona girdi... sadece maçın son 20 dakikasında fenerbahçe defansınınn saçmalamasından gaza gelip daha çok fener kalesine gelmeye başladı... Kabul etmek gerekirki hakem tercih haklarını fenerden yana kullandı... Ama sen anadolu takımı gibi fenere 70 dakka kapalı defans yap sonrada galibiyeti kaçırdık de... yok artık laboran james... Hatta bide utanmadan gelecek için ümit werdik de... sana da yok artık ali sami... BJKnin oyununu taktiksel olarak başırılı buluyorum çaplarına göre oynadılar... ve fener puan kaybetti... tıpkı sıradan bi anadolu takımına kaybedebileceği gibi...
27 Şubat 2006 13:35   mesajın adresini al  

1914
1914
fenern har maçı ittirip kaktırmakla geçiyo zaten.
27 Şubat 2006 13:44   mesajın adresini al  

1914
1914
zerrin sen maçlarını izlemiyosun galiba futbol bilgisi olan herkes diyo bnm dediğimi fenerli spor yazarları daumu nedeen eleştiriyo sence ?
27 Şubat 2006 14:00   mesajın adresini al  

banshee
banshee
fenerli spor yazarları daumu eleştirio, ne yani her maçı ittire kaktıra mı aldığımızı öne sürüolar?? o zaman kusura bakma ben o yazarları okumamışım ( ki ben okurum:)) Ve maçlarıda izlemediğim gibi bir yorum getirmişsin bunu nerden anladın!!!!hee pardon fener ittire kaktıra sene başından beri her maçı aldım demedim die galba:) yaa arkadaşım akıl var mantık var biraz daha objektif olalım, fenerli olmama rağmen ben feneri göklere çıkarmam hak etmeddiği sürece, ama lütfen bari bi b. yapmayan bi takımmış gibide konuşmayın bundan.Yıllardır aynı geyik yaa gerçekçi olun. Siz anca teselli buluosunuz bööle konuşarak. Ben kalkıp fener süper demiorum bu başlıktaki önceki yazılarımı okursan anlarsın neler dediğimi!
27 Şubat 2006 14:07   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008