tabi pendik faciası ayrı bi rezalet hı sakın hemen 6-0 demeyin 5-1 denir sora bişey daha dersiniz uefa kupaı denir dahada bişey derseniz ki süper kupa denir olmadı şampiyonlar ligi çeyrek finel bile denir warmı allah aşkına bunları yapabilen bi başkası
27 Şubat 2006 01:55
bonaventure
var abi uefa kupası 2. tur,
yayla cup finali (trabzonla oynadılar kaybettiler),
ve kesinlikle daha fazlası...
27 Şubat 2006 02:00
bonaventure
zerrin hanım hiçte sakin değilsin mümkünse olayın üzerinden bi 24 saat geçtikten sonra konuşalım sizinle, yoksa bu şekilde anlaşmamız zor görünüyor.
27 Şubat 2006 02:02
eniysio
siz kaybetmeye dewam edersiniz heralde geçen haftaki hatayı bidaha yapmayalım haklısın liderlik heyecan werici arkanda birilerinin seni dewamlı takip etmesi
27 Şubat 2006 02:04
haltunkaynak
sezon sonunda göreceksiniz ki ittire kaktıra giden FB şampiyon olacak. Bu zamana kadar cok az görülmüştür FB'nin şampiyonluğu kovalarken rakibine kaptırması. Tabi rakip çulsuz gS olunca şampiyonluk da çok zor olmasa gerek :D
27 Şubat 2006 02:06
üstteki
Zerrin ,eleştiri olur ve olmalıdır.. Ben eleştiriye karşı değilim, hatta yazdıklarıma bakarsan takımımı benim eleştirdiğim yerler de var..Herkes nasıl rakip takımlarını eleştiriyorsa aynı şekilde kendi takımlarını da eleştirebilmeliler..
Ufuk yazdığım hangi yazıda Fener'in ezici üstünlüğünden bahsettim?
2-2 lik beraberliği altın harflerle yazmak bizim yapacağımız türden birşey değildir. Kalite açısından Ali Şen, Aziz Yıldırım'ın personeli bile olamaz.
Sonuçta birşeyi sindiremediğimiz yok, berabere biten bir maçtan sonra Galatasaraylı bir arkadaş maçla ilgili konu açıyor ve yine konu içinde Galatasaray'lı arkadaşlarla muhattap olma durumunda kalıyorsak burda biraz durup düşünmek gerekir..
Tekrar söylüyorum deplasmanda alınan 2-2 lik sonuç galibiyet değil beraberliktir.
Değerli Galatasaray'lı arkadaşlarım; eğer bizi Sami Yen'de yenmiş olsaydınız şimdi 5 puan önümüzde lider olacaktınız..Liderlik hesapları yapmanıza gerek de kalmayacaktı..Herkes kendi durumuna baksın..Biraz özeleştiri yapın..
27 Şubat 2006 02:06
eniysio
kaybedicek bi satatünüz oldu mu ki kanaryaydınız hala ölesiniz we hepde öle olucaksınız cik cik.......;)
27 Şubat 2006 02:08
bonaventure
-"ezmek" abartıdır iyi oynadık diyenlere karşı
-fenerliler kesin şampiyon olacaklarını zannediyorlardı, işin hiçte o kadar basit olmadığını galatasarayın bu en kötü hallerinde bile şampiyonluğa oynadığını görünce telaş yaptılar.
-size 2 şampiyonluk kazandırmış bir başkan hakkında böyle konuşmak hiçbir tarafatara yakışmıyor... tabii sizin bileceğiniz iş.
zerrin demiş;
"ne yani fener hiç mi güzel oynamadı, hiç mi pozisyona girmedi... BJK daha mı aktifti? tabii ki de hayır. Ama futbol bu her an her şey olabilio, tamam hakemde pek doğru kararlar vermedi, ama Fener iyi oynadı."
mehmet demiş ki;
2-2 lik beraberliği altın harflerle yazmak bizim yapacağımız türden birşey değildir. Kalite açısından Ali Şen, Aziz Yıldırım'ın personeli bile olamaz.
27 Şubat 2006 02:16
bonaventure
hangi takıma 100000$ bastıran başkan olmuş??
27 Şubat 2006 02:23
üstteki
-Cordoba maçın kahramanlarından biri olarak gösteriliyorsa bu bizim kötü oynamadığımızın bir göstergesidir.
"-fenerliler kesin şampiyon olacaklarını zannediyorlardı, işin hiçte o kadar basit olmadığını galatasarayın bu en kötü hallerinde bile şampiyonluğa oynadığını görünce telaş yaptılar." yani ?
-Siz sahada sizin için ter döken futbolcunuza küfür ediyorsunuz, şu andaki başkanınıza yaptıklarınız da malum..Ben Ali Şen'in kalitesiz bir insan olduğunu düşünüyorum,bu benim görüşüm, yakıştırmayabilirsin..
27 Şubat 2006 02:23
bonaventure
-arkadaşım canım ciğerim. fenebahçenin oyun stilinden kaynaklanıyor cordoba nın maçın adamı olması. fenerbahçe en kötü gününde bile bulabilir o pozisyonları ama oyun kuramamak başka birşeydir. fenerbahçede bugün bomboş ortasahasıyla oyun kurma şansını yitirmiştir.
-yanisi yok yeteri kadar açık!
-o çapulcuların yaptıklarını ne bana,ne kulübe mal edebilirsin.ben sizin seçilmiş başkanınıza senin söylediğini hatırlatıyorum ve sonunda da diyorum ki genede sen bilirsin.eğer ısrarcıysan bu konuda o zaman ben de derim ki "en sevilen başkanınız takım kaptanını niye dövdürttü?"ama bu işin sidik yarışına döndüğünü belirtip bunun gereksiz olduğunu söylüyorum. bilmem anlatabildim mi?
27 Şubat 2006 02:37
üstteki
Bana burdan bir sonuca varamayacakmışız gibi geliyor..Yani şu iş uzadıkça uzar ve bir sonuç çıkmaz..
Özetle 2-2 beraberliktir, galibiyet değil..
Deli etmeyin adamı =)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2746
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.