ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Okuldan çıkınca veya yurtta/evde kalanlar için önerecek güzel mekanlar nereler bu çevrede? Hisarüstü, Etiler, Bebek ve Levent çevresi yani. Hem öğrenci fiyatları olan hem de düzgün olan yerler bilmiyorum mesela ben, paylaşım istiyorum!
24 Şubat 2006 19:47
ılker
arkabahce
don-jon
bebek sturbucks alt katı
24 Şubat 2006 20:30
kretzsche
wonderland
24 Şubat 2006 21:32
kretzsche
hmm düsündüm baska bulamadim yav biz de yillardir wonderlande gidiyoruz zaten.. don kisotu da begeniyolar
24 Şubat 2006 21:36
filizzz
kuzey kampüs zedeler we kimya mühendisleri gibi ders arası çok uzun olmayanlar için yakınlığı açısından en ideal yer ati. ordaki kadın anne gibi benimsedi zaten bizi :) ama wonderland in salatalarıyla hiçbiyer yarışamaz tabi...
24 Şubat 2006 22:24
willow is blessed
Don Kişot evimin dibi, evden çıkıp oraya gitmek çok tuhaf geldiği için hiç gidemedim.
Wonderland ve Arkabahçe güzel evet, ama hepsi hepsi bu mudur yani.
Bebek ve Hisar'da güzel kafeler yok mudur? Kale Kafe'yi duydum ben ama gitmedim hiç mesela.
25 Şubat 2006 00:49
kretzsche
bebekte cok guzel yerler var tabii..
bi kere gitseydin yahu don kisota hic mi gitmedin
25 Şubat 2006 22:04
willow is blessed
Bebek'te hep aynı yerler yahu. Bebek Kafe, vafılcı, dondurmacı ay ne bileyim bulamıyorum yer.
Don Kişot'a eğer burdan taşınırsam gidebilicem heralde. Ne zaman baksam aman ne para vercem evde yeriz durumu oluyor şimdi.
26 Şubat 2006 00:32
çutee-libertine-
cafe tateyi hep bos gordugum icin girmiyodum biturlu gecen aksam gittik en arkada cam kenarındaki masaları filan ortamı gayet iiydi.ustu cam olan kısmında yagmur tıkır tıkır yagarken bisiler ictik ve ispanyol muzıkleri calıyolardı cok hosuma gitti..bi de usenmeyip bebekten istinyeye gidersenz emek cafe super bi yer haftasonu kahvaltıları icin salas biraz, sirin mi sirin bi yer:)
26 Şubat 2006 21:32
kretzsche
tate bayağı kötü bence insan düzgün bira verir bari bi kere gittim bi daha da gitmem
6 Mart 2006 03:47
willow is blessed
Don Kişot'ta sürekli bir dizi midir film midir onun çekimi yapılıyor. Evvelki gün saat 01 sularında eve gitmek için yürürken birden koca bir çekim kamyonu, ışıklar, toplanmış kalabalık görünce fena oluyor insan. Utanmasam kalabalığa girip ben de bakacaktım ama yapamadım, bir dahaki sefere artık.
6 Mart 2006 03:52
remorphas
don-jon iyidir... arka bahçe vardı bide... ama 7 yıldır benim favorim bi elde bira bi elde sigara, manzarada boğazı seyretmek :))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2710
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.