ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Şarap öyle bir şey ki konu dışı forumuna yazmak içimden gelmedi. Zira o kadar kirlenmiş bir forum ortamında kaybolup giderdi muhtemelen.
Zaten şarap sanatın ekürisi olduğu için çok da uyduğunu düşünüyorum buraya.
Ben şarap sevmekle birlikte maddi sebeplerden ötürü pek pahalı şarap tadamamış bir öğrenci parçasıyım. İçtiğim en pahalı şarap 15 ytl'yi geçmez sanıyorum, fakat zaten Tellibağ'ın tadını hiçbir şarapta yakalayamadım. O kadar uygun fiyata öyle bir kaliteyi nasıl tutturuyorlar inanamıyorum.
Bir de Yazgan'ın karadut şarabı güzel, zaten meyve şarapları genelde güzel oluyor.
Sizin şarapla ilgili döktürmek istedikleriniz?
24 Şubat 2006 01:56
moviebiker
şarap edebiyatı denildiğinde tabiki benimde aklıma ömer hayyam geliyo herkes gibi.ama sadece şarapla sınırlandırmamak lazım.(edebiyat okuyan birinin açtığı başlıkta tereciye tere satmak)ama ben senin kadar bile çıkamadım şarap içerken.en fazla cumartesi şaraplarından içtim 6 milyonuk.ama dimitrakopulo yu (umarım doğru yazmışımdır) hiçbirşeye değişmem...
en derin saygılarımla ... :)
124 Şubat 2006 02:02
bliss
meyve şarapları (üzüm dışında:) pek hoşuma gitmiyor, şarabın tadına kırmızı sek şarapta varıyosun, içtikten sonra yanaklardaki allık, surattaki ılıklık diğer içkilerden farklı kılıyo kendisini:)
24 Şubat 2006 02:03
bliss
kavalada fena değil bence erencim, rengi pek kırmızı deil ama olsun gerek fiyatı gerek tadı bence iyi
marketlerde satılan en iyi şarap carignean-alicante (ki böyle yazılmıyordu) gerçekten kalitelidir(yada içebildiğim en iyi şaraptır). öte yandan beyaz şarap yapma girişimleri köpek öldürenden öteye gidememiş bir bağcı oğlu olarak şarap gibisi yoktur diyorum başkada birşey demiyorum;)
24 Şubat 2006 02:14
sayin_bayan
öküzgözü boğazkere nerelerdesin?
24 Şubat 2006 02:19
willow is blessed
Eren, dimitrakopuloyu nereden bulabilirim, hiç görmüyorum Migroslarda filan?
kopek öldürenin yeri şarapcılar arasında ayrıdır ama villa doluca ve kavaklıdere beğendiğim şaraplar arasına girdi-burda hakiki köpek öldüren yok da:D-özellikle kavaklıderenin Çankaya markası icmeye değer-çok pahalı değil o bakımdan:) ama ben beyaz şarap severim, çoğunun aksine,odtüdekiler niyeyse kırmızı sevio anlmadım.
24 Şubat 2006 02:48
willow is blessed
Mercan neresi ya? Nerde yeri? Fiyatlar nasıl?
24 Şubat 2006 02:49
yasin altunkaynak
Tasavvuf ile ilgili bi kitapta okumuştum, bu dünyada yapılabilecek en zevkli şeyin, kuşluk vakti bir dilberin ağzından şarap içmek olduğu yazıyodu, ama bööle dizine yatıcakmışsın soorada o sana ağzıyla eyilip içiricekmiş :)
24 Şubat 2006 02:49
willow is blessed
Tasavvuf ehlinin zevkle işi ne ki :) Ama doğrudur, cennette de şarap sunan huriler olacak deniyor, demek böyle bir motif bu da.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2702
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.