ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > edebiyat > Şarap edebiyatı

Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

willow is blessed
willow is blessed
Şarap öyle bir şey ki konu dışı forumuna yazmak içimden gelmedi. Zira o kadar kirlenmiş bir forum ortamında kaybolup giderdi muhtemelen.
Zaten şarap sanatın ekürisi olduğu için çok da uyduğunu düşünüyorum buraya.

Ben şarap sevmekle birlikte maddi sebeplerden ötürü pek pahalı şarap tadamamış bir öğrenci parçasıyım. İçtiğim en pahalı şarap 15 ytl'yi geçmez sanıyorum, fakat zaten Tellibağ'ın tadını hiçbir şarapta yakalayamadım. O kadar uygun fiyata öyle bir kaliteyi nasıl tutturuyorlar inanamıyorum.

Bir de Yazgan'ın karadut şarabı güzel, zaten meyve şarapları genelde güzel oluyor.

Sizin şarapla ilgili döktürmek istedikleriniz?
24 Şubat 2006 01:56   mesajın adresini al  

moviebiker
moviebiker
şarap edebiyatı denildiğinde tabiki benimde aklıma ömer hayyam geliyo herkes gibi.ama sadece şarapla sınırlandırmamak lazım.(edebiyat okuyan birinin açtığı başlıkta tereciye tere satmak)ama ben senin kadar bile çıkamadım şarap içerken.en fazla cumartesi şaraplarından içtim 6 milyonuk.ama dimitrakopulo yu (umarım doğru yazmışımdır) hiçbirşeye değişmem...

en derin saygılarımla ... :)
 1   24 Şubat 2006 02:02   mesajın adresini al  

bliss
bliss
meyve şarapları (üzüm dışında:) pek hoşuma gitmiyor, şarabın tadına kırmızı sek şarapta varıyosun, içtikten sonra yanaklardaki allık, surattaki ılıklık diğer içkilerden farklı kılıyo kendisini:)
24 Şubat 2006 02:03   mesajın adresini al  

bliss
bliss
kavalada fena değil bence erencim, rengi pek kırmızı deil ama olsun gerek fiyatı gerek tadı bence iyi
24 Şubat 2006 02:04   mesajın adresini al  

remorphas
remorphas
Taze, yakut dudağın nerde, hani?
Cana candır şarabın nerde, hani?
İçki, İslamda haram...İçmene bak;
Müslüman bul, bakalım nerde, hani?

Hayyam ( Rubai XIII )
24 Şubat 2006 02:13   mesajın adresini al  

bonaventure
bonaventure
marketlerde satılan en iyi şarap carignean-alicante (ki böyle yazılmıyordu) gerçekten kalitelidir(yada içebildiğim en iyi şaraptır). öte yandan beyaz şarap yapma girişimleri köpek öldürenden öteye gidememiş bir bağcı oğlu olarak şarap gibisi yoktur diyorum başkada birşey demiyorum;)
24 Şubat 2006 02:14   mesajın adresini al  

sayin_bayan
sayin_bayan
öküzgözü boğazkere nerelerdesin?
24 Şubat 2006 02:19   mesajın adresini al  

willow is blessed
willow is blessed
Eren, dimitrakopuloyu nereden bulabilirim, hiç görmüyorum Migroslarda filan?
24 Şubat 2006 02:35   mesajın adresini al  

® ©
® ©
kopek öldürenin yeri şarapcılar arasında ayrıdır ama villa doluca ve kavaklıdere beğendiğim şaraplar arasına girdi-burda hakiki köpek öldüren yok da:D-özellikle kavaklıderenin Çankaya markası icmeye değer-çok pahalı değil o bakımdan:) ama ben beyaz şarap severim, çoğunun aksine,odtüdekiler niyeyse kırmızı sevio anlmadım.
24 Şubat 2006 02:48   mesajın adresini al  

willow is blessed
willow is blessed
Mercan neresi ya? Nerde yeri? Fiyatlar nasıl?
24 Şubat 2006 02:49   mesajın adresini al  

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
Tasavvuf ile ilgili bi kitapta okumuştum, bu dünyada yapılabilecek en zevkli şeyin, kuşluk vakti bir dilberin ağzından şarap içmek olduğu yazıyodu, ama bööle dizine yatıcakmışsın soorada o sana ağzıyla eyilip içiricekmiş :)
24 Şubat 2006 02:49   mesajın adresini al  

willow is blessed
willow is blessed
Tasavvuf ehlinin zevkle işi ne ki :) Ama doğrudur, cennette de şarap sunan huriler olacak deniyor, demek böyle bir motif bu da.
24 Şubat 2006 02:51   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008