ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > ege üniversitesi > halk danslarıyla ilgilenen baylar...

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 10

mükerrem hale
mükerrem hale
arkadaşlar... ege üniversitesinde okuyorsanız, daha önceden teke yöresi oynadıysanız, ve cinsiyetiniz erkekse lütfen buraya cevap yazın... gerçekten bir ekip dağılmak üzere, ilgilenenler bilirler, emeğimizin yazık olmasını hiç istemiyoruz... :)
22 Şubat 2006 20:32   mesajın adresini al  

mükerrem hale
mükerrem hale
evet cok güzeldir. ben de 9 sene oynadım... ve böylesi güzel bir oyunu erkek eksiği dolayısıyle oynanayamayabiliriz. Böyle bir risk var ve ben elimden geleni yapmış olmak için buraya yazdım. Umarım bişiler cıkar...
22 Şubat 2006 22:33   mesajın adresini al  

mükerrem hale
mükerrem hale
ya... 8 erkek 16 kız şeklindeyiz :) 8 erkek gerekio normalde ama biz bi 4 bulsak gerisi takviye var ama...yani kız sayısını azaltmak istemiyoruz... insanlar 3 aydır emek çekio.. bakalım işte..
belki kız oyununda oynayıp ta eşli oynamicak kızlar olabilir .. nolcagı belli değil yani şu anda..
22 Şubat 2006 23:45   mesajın adresini al  

sayin_bayan
sayin_bayan
iille ege de olması sartmı peki?
22 Şubat 2006 23:50   mesajın adresini al  

mükerrem hale
mükerrem hale
evet ne yazık ki öyle, çünkü cıkacak ekip ege üni. nin bir ekibi olcagı için tek şart bu. daha önceden oynamış dememin sebebi ise, artık belli bir süre gectiği için, hiç oynamamış birine sıfırdan figür öğretip hazirana hazırlayamayacağımızı düşünmemiz...
25 Şubat 2006 01:36   mesajın adresini al  

ihy_force
ihy_force
merhaba mükerrem..antalyada yarışmaya bile girdim teke yöresiyle hanii övünmek gibi olmasın ama iyi oynarım..halk danslarıyla bu senne hariç baya bi uğraştım...eğer yararrım olcaksa mailimi ekle ben teke yöresini oynarım..yardımcı olmayada calışırım..
ihy_force@hotmail.com
11 Mayıs 2008 21:01   mesajın adresini al  

chi sj
chi sj
afdsagda iyiymiş,2 sene arayla filan,değişik..
11 Mayıs 2008 21:12   mesajın adresini al  

hayal kıran
hayal kıran
haka dansı ile bütünleştiğim oldu.
11 Mayıs 2008 21:13   mesajın adresini al  

daisy=) **delilah**
daisy=) **delilah**
beni de alın...kısa boylu erkek rolü yapsam:s
11 Mayıs 2008 21:13   mesajın adresini al  

freak
freak

mükerrem bu sene dahil baya bi uğraşmıştır asfsdg

ihy_force demis ki:
merhaba mükerrem..antalyada yarışmaya bile girdim teke yöresiyle hanii övünmek gibi olmasın ama iyi oynarım..halk danslarıyla bu senne hariç baya bi uğraştım...eğer yararrım olcaksa mailimi ekle ben teke yöresini oynarım..yardımcı olmayada calışırım..
ihy_force@hotmail.com
11 Mayıs 2008 21:14   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 10

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008