walla, yaşadığım en romantik an elimde ciceklerle beklerken onu karşıda gördüğüm,o ilk tanışma anıydı-gerçi ufak bi sorun vardı, ne sevgiliydik ne de onun bole bi niyeti vardı ama romantik bi andı benim için:)
22 Şubat 2006 03:48
yavruş :)dişikartal
ya romantizim şöleolsun böleoplsun demek istemiyorum ama slow şarkıda dans etmek debi romantizim önemli olan karşımdaki insanı sewiyim o dabeni sewsin nassı olsaromantizim çıkar:P yani benimiçin hadi birlikte bjk maçına gidelim dese odabi romantizim yaaa hiç böle yapan erkek ark.olmadı :( :P :)))))))))))
22 Şubat 2006 09:59
su perisi
hımmm bence romantizimm illa müzik,çiçek vs diildir benim için onun beni düşünüp bişeyler yapması bile yeterli:pp,hediya baazında sölemiorum
22 Şubat 2006 10:02
erdinç
romantizim önce romantizm olsun :)
3 Haziran 2006 17:30
erdinç
ben de kasamasam da çok, arada baharat tadında romantik anlar sıkıştırmak lazım. mum ışığı mecbur değil tabii. yerine ve zamanına göre bişeyler yapılır. mesela balonla gökyüzünde gezinmek, tırmandığın yüksekçe bi yerden aşağıdaki düzlükleri izlemek, becerin varsa bi resmini yapmak, vs şeyler gerekli. yoksa hep geyik, hep geyik nereye kadar? sevgilim olmayan kız arkadaşlarımla ve erkeklerle de zaten bol bol yapıyoruz onu.
3 Haziran 2006 17:41
erdinç
burcu senin için ulmuş :P
3 Haziran 2006 17:46
erdinç
halbuki almanya romantik felsefenin en zengin olduğu yerdir :)
3 Haziran 2006 17:51
erdinç
opeth de bangır bangır bağırdı bea! çalmadılar to bid you farewell falan. hiç hoşlanmadım bu yaptıklarından. mikaelin kulağını çekicem az kaldı.
3 Haziran 2006 17:53
erdinç
dan diye gözüne bakınca olmaz tabii, ön romantişme lazım.. yukarıda verdiğim örnekler ve benzerleri buna hazırlayan şeyler.
dizdize muhabbet içinse çok bişeye gerek yok bence, samimi isen kendiliğinden yaparsın. hatta dizdizeden öteye de geçebilir bu yakınlaşma.
bu gidişle bu başlağı kapattırırım hehe
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2664
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.