ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Bu gelen maili gormussunuzdur.. Yani simdi benim gibi arada bir yemekhaneye ugrayan insanlar gunluk para verip yemek alamayacak mi demek oluyor? illa aylik fis almamiz mi lazim? Yemek saatinde dersimiz oluyor zaten.. Ayse Soysal imzasini gormesem boyle birsey dusunmezdim ama su ana kadar hep ogrencileri zarara ugratan isler yaptigini dusunuyorum eger gunluk yemek almayi yasakladiysa sasirmam.. bu konuda bilgisi olanlar yazsin lutfen..
Öğrencilerimizin Dikkatine;
01.03.2006 tarihinden itibaren yemek hizmetinden faydalanmak için yemek fişi satış uygulaması değiştirilmiştir. Buna göre;
· Yemek fişleri 22 öğünlük (aylık) koçanlar halinde düzenlenmiştir.
· Her öğrenci 22 öğünlük koçanını Güney Kampuste Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Kuzey Kampuste Kantin ve Kafeteryalar Şube Müdürlüğü’nden temin edebilecektir.
Ödemeler fişi alırken nakit ödenebildiği gibi,
Garanti Bankası 6299743 nolu hesabına,
Yapı Kredi Bankası 1003466 nolu heabına’da yatırılabilir.
22 öğünlük yemek bedeli 49,50 YTL dir.
Prof.Dr. Ayşe SOYSAL
Rektör
21 Şubat 2006 10:12
alper
hocam çok pahalı değil mi bu yahu? Yemekler lüks yemekler değilse yani bildiğimiz tanıdığımız yurtkur lezzeti moduda yemeklerse çok pahalı bence. Bizim okulda yurtkur yemeğinin tanesi 1,5 YTLye geliyor kartla alınırsa, kartsız alınırsa 2YTLye geliyor. Ben kartsız alıyorum çünkü hep yemek mümkün olmuyor. Eğer kartsızı kaldırdılarsa buna terbiyesizlik derim başka birşey demem.
21 Şubat 2006 13:32
kretzsche
bilmiyorum ben de onu soruyorum valla .. sadece fiyatları mı değişti ben hiç kartla falan almadığım için bilmiyorum
21 Şubat 2006 13:36
moviebiker
off pahalıymış.bizim okulda okul kendi yemeklerini yapıyo yani yurtkurla falan alakalı değil.günlüğü 1 ytl fiş ile.ama fiş olmadan alırsan 3.5 ytl.yemeklerde 3 kap ve gayet güzel.cidden çok pahalıymış vadi.
21 Şubat 2006 13:40
kretzsche
pahalı demedim ben aslında ama aylık almak zorunda bırakmadılar işallah günlük alıyorum ben ayda bir iki kere yiyorumdur ancak
21 Şubat 2006 13:45
hafriyat
bi dakka
şimdi 49.5 tl aylık veriliyorsa 22 öğünse
49.5/22= 2.25 tl eder öğün başı
e bence o kadar fazla değil boğaziçi'ne göre?
yıldız'da 4 çeşit yemek 2 tl.
ama daha yemeyi bırak kokusunu almadığın yemeğin parasını bankaya yatırmak da nasıl bir kavramdır bilemiyorum:)
21 Şubat 2006 19:27
willow is blessed
Bana da geldi o debil mail. Gerekçeleri de fiş alırken bozuk para sıkıntısı yaşanmasıymış. Saçma sapan.
22 öğünü herhalde 1 senede filan da tüketebiliriz. Öbür türlü inanılmaz salakça olur çünkü, öyle bir halt edemezler herhalde.
21 Şubat 2006 22:14
willow is blessed
Bugün fiş kesen amcaya sordum, öğrendim.
22 seferlik koçanı alıyorsun, istediğin sürede bitiriyorsun. Yani mailde yazdığı gibi ''aylık'' değil aslında, istersen bi sene kullan.
23 Şubat 2006 22:23
kretzsche
hmm aylik yazmalari salakca
sagol verdigin bilgi icin
bende daha fotokopi karti falan var duruyo kimbilir kac kontur hehehe.. bi de kocan degil de kart yapsalarmis bari
25 Şubat 2006 22:07
gregory house
ne pahalısı ya ne diosunuz ??*
bizim okulda uyduruk okul menusu 3 ytl 2 çeşit yemekli
yuzune biraz bakılır olanı 4 bucuk ytl
şükredin gunluk 0.5 ytl nin hesabını yapmayın anam aglıyo okulda yemek yicem die...
neyse okulda asistanlık yapıyorum da para veriyolar kurtarıyoruz...
ulan zamanında bogaziçine gir dediydilerde girmedik salakmısız...
yılda 200gunden 4 yıl 800 gun eder her gun 2 bucuk milyon fazladan veriyosam 2000 ytl :( oguz ozerdene gidip paramı isticem
25 Mart 2006 22:35
willow is blessed
Ayrıca yemekler 2.4 liraydı geçen dönem. Bir şeyler oldu ki bu dönem 2.25'e düşürdüler, şimdi de koçanla alanlara 2 ytl'ye geliyor. Demek ki ucuzlayabiliyormuş.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2654
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.