- vallah abi bizim durumumuz öyle böyle değil yani zincirli aletler söz konusu
28 Temmuz 2006 00:14
erdinç
baba amerika da ırağa giriyo ya.. neden dur demiyor bu tayyeap? hem komşuma sordum, açlıktan ağzı kokuyormuş.
28 Temmuz 2006 00:22
roland
sağlığı azalmış tayyibin, hemen bi yerden sağlık alması lazım, mermiside bitmek üzereymiş,
birde abd ajan smithi destekliyormuş,
tayyip seçilmiş kişi olduğuna dair inancını yitirmek üzereymiş ama bir söylentiye görede güç yüzüğünü tuvalete düşürmüş depresyona girmiş,
hadi hayırlısı
28 Temmuz 2006 00:32
smirnoff
show tv de intikam saati war suanda gusel atraksyonlu bı fılmm
30 Temmuz 2006 03:09
bad religion
can sıkıntısından zap yaparken kanal d'de kampüsistan die bi dizi buldum onu izlemekteyim şu anda.. 2 turist kız var dizide ama ikisinin de türk olduğu o kadar baariz ki..:D ikisi de yapay sarışın zaten..kuşadasında geçiyor bi de dizi galiba, turist bulmak zor muymuş orda bu kadar anlamadım..
31 Temmuz 2006 17:47
üstteki
Ahu Tuğba & Meriç erkan var show tv de ,ya Meriç Erkan'a bayıldım =)
22 Eylül 2006 13:01
denizhan
o adam dünyanın en zeki adamı olsa nolcak bırak allasen :)
22 Eylül 2006 13:23
tutaste
durun ben bir bakayım tv'de ne var ne yok:))
22 Eylül 2006 14:04
üstteki
ya meriç erkan cidden zeki bi adam, saçma sapan polemiklere falan giriyorlar, bi de kendine has şakaları falan var onlar güzel oluyor =)
22 Eylül 2006 14:08
hafriyat
atv'de süper lady diye bi yarışma var bu saatte canlı.
ece sükan'ın ve kaşlarının mükemmel olduğunu düşünüyordum,vazgeçtim.
23 Eylül 2006 01:13
pascalsalih
showda reha tv var izlemeyin
23 Eylül 2006 01:22
hafriyat
ntv'de the shutka book of records var. (belgesel) biraz kaçtı ama yine de bakılabilir ben de yeni gördüm.
ntv bu seneki istanbul film festivalinde belgesel kuşağında sponsor olduğu filmleri yayınlıyor farkında mıyız?
ntv'yi seviyor muyuz?
eeeee-veeeet
23 Eylül 2006 01:27
neworder
habertürk'te bob marley belgeseli var... 2.ye gördüm, o yüzden bu sefer izlemiyorum. geçen ay da led zeppelin belgeseline takmışlardı. hangi gece açsam karşımda bonzo vardı habertürk'te.
habertürk'ü seviyo muyuz? haaa-yııır! zira 1-2 tane (o da kendi yapımı olmayan) güzel program yayınladı diye bütün kanalı sevmek, kanalın yayınpolitikasını/duruşunu vb. onaylamak zorunda değilim. (ntv'yi de sevmiyom ayrıca)
24 Eylül 2006 05:45
hafriyat
ozan ben de zaten espri ve sevimlilik olsun diye çoğul konuşmuştum ama anlaşılmadı herhalde. zaten kimseyi belirli bir kanalı veya duruşunu kabule zorlamaya niyetim yoktu,neden böyle bişey çıkardığını da anlamadım.
ntv'yi sadece yayınladığı belgeseller yüzünden değil,haber kuşakları,tartışma programları ve kültür sanat programlarını beğendiğim için de seviyorum ve takip ediyorum.
24 Eylül 2006 06:06
hafriyat
tgrt'de bi film var adı : bir zamanlar sarhoştu..
bitirdi beni..
30 Eylül 2006 03:28
üstteki
kanal 7 de enteresan bişey var ,böylesini görmemiştim, çocuklardan oluşan ilahi korosu..
5 Ekim 2006 18:19
üstteki
Kanal D de Cem Yılmaz var, izlenebilir bişeye benziyor =)
15 Ekim 2006 13:14
üstteki
Kanal D de kahpe bizans var =)
24 Ekim 2006 17:24
since1453
trt 4 de sanat müziği
24 Ekim 2006 17:43
üstteki
hakkaten yeter taner ! Neden insanların elini kolunu tutuyorsun ? Bırak da yazsınlar..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2624
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!