ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Bu başlık altında TV de o anda yayımlanmakta olan programlar hakkında konuşabiliriz..Misal şimdi NTV deki basketbol aktivitelerini izleyen var mı ? Varsa bir ses versin :)
19 Şubat 2006 03:48
üstteki
Parker hayvanat bahçesi 1. denemesinde orta sahadan topu sokmayı başardı ,helal olsun (=
119 Şubat 2006 03:49
üstteki
Abi Kobe de attı..Kesin çalışmışlar orta sahadan şuta =)
19 Şubat 2006 03:51
abbas
Canlı yayın, futbol maçlarına bayılıyorum; insan aynı anda gaza geliyor :)
Bi de Tolk Şov dediğin, canlı olacak arkadaş, lafı yediği zaman o andaki surat rengini görecez :))
19 Şubat 2006 03:52
üstteki
Orta sahadan atılan şutlar çok tatlı görünüyo ya =)
T-Mac in şut çıkarışına hasta oldum =)
19 Şubat 2006 03:55
üstteki
Hatun attı orta saha şutunu rezil oldu elemanlar =)
19 Şubat 2006 03:57
moviebiker
canlı yayın süper bişey.en son geçen haftaki santra da.ara verildiğinde arkadan ahmet çakar "bi sigara versene" diyo. bide programa eşofmanla çıkmış. eheh.
19 Şubat 2006 03:58
abbas
Canlı yayın bi sinema çekmeyi hayal ediyorum ben de; kimse atlamasın tiyatro var diye... O formatta değil... O an doğaçlama çekecez, doğaçlama...
19 Şubat 2006 03:58
üstteki
ehueh güzel fikir bu da..
Yok mu NTV izleyen ? :)
19 Şubat 2006 04:01
üstteki
maç yok ama şimdi yetenek yarışması başlıyo, kaçırmayın..
Favorim Steve Nash..
19 Şubat 2006 04:03
abbas
Mali, senle şöyle canlı yayında geyik yapalım :) Artık format ne olursa :)))
19 Şubat 2006 04:05
üstteki
Abi yılda bir oluyor bu organizasyon ,beğenmezsen paran iade =)
ondan sonra üç sayı yarışması,ondan da sonra smaç yarışması..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2624
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.