ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > doktor moro'nun adası

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 8

moviebiker
moviebiker
çocukluğumu kaydırmış 1996 yapımı başrolünde marlon brando gibi aşmış bir oyuncunun oynadığı çocukken starda çok fazla gösterilen o yaşlarda izlenmemesi gereken film.keşke tekrar oynatsalarda izlesek.ne filmdi ya.hele doktorun cüce yardımcısı çok rahatsız ediciydi.hatırlayan varmı bu filmi?
19 Şubat 2006 01:27   mesajın adresini al  

entrapmen
entrapmen
"The Island of Dr. Moreau" orjinal ismi iyi bir film degil (bence) gecenlerde televizyon kanallarindan birisi vericekti diye hatirliyorum ama oturup tekrar izlemedim. oyle tekrar tekrar izlenilecek bir film oldugunu da dusunmuyorum zaten. rahatsiz edilicilikten ziyade itici ve amacsiz bir film.
19 Şubat 2006 01:46   mesajın adresini al  

moviebiker
moviebiker
iyi değil ama sırf marlon brando oynadığı için ki bence kariyerinin en kötü performansını sergilemiştir.izlenmesi gerekli.ufakken çok etkilenmiştim.severim tekrar sanırım.
19 Şubat 2006 01:52   mesajın adresini al  

willow is blessed
willow is blessed
Fairuza Balk oynadığı için bildiğim filmlerden. Kitaptan uyarlama olduğunu biliyorum bir de.
19 Şubat 2006 02:00   mesajın adresini al  

hafriyat
hafriyat
bölümümüzde her 1. sınıf öğrencisinin Hukuka Giriş dersi alması ile birlikte izlediği filmdir (Ozan Erözden hocamız civcivleri toplayıp sinema kulübune götürür)

Otorite ve hukuk koyuculuk açısından önemli bir filmdir. Ben tırsmıştım izlerken çok zaten yeniydim okulda:)
19 Şubat 2006 02:10   mesajın adresini al  

moviebiker
moviebiker
ne alaka ya bölümle?ana çok ilginç.ehe.ne anlatıyo hoca filmi izlerken?
19 Şubat 2006 02:12   mesajın adresini al  

moviebiker
moviebiker
teşekkürler erdemcim saol. :)
19 Şubat 2006 02:16   mesajın adresini al  

sarimsak
sarimsak
ya filmdeki bembeyaz suratlı manyak marlon brando'muydu. ben de filmi hatırlamıyorum konu olarak ama bi gerginlik hissettim başlığı okuyunca... (karizmatik üç nokta bitirişi)
22 Şubat 2006 16:32   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 8

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008