ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

walkytalky
walkytalky
ankara goethe institut bence ankaradaki en iyi almanca öğreten kurum,ama izmir goethe institut işi tamamen ticari boyutta yapıyor ve kesinlikle tavsiye etmiyorum.zaten mittlestufe-3 den daha ileriye gidecekseniz sınıf yok,çünkü sadece ZMP'ye yönelik bir kurs var.yani kısa yoldan ZMP'yi kazanıp almanyaya gitme planları yapan kişilere göre bulunmaz fırsat,fakat sertifikası tabiki tüm dünyada geçerli,bu yüzden izmirdeki herkes mecburen gidiyor,yani diyebilirimki izmirdeki goethe öğrencileri kendileri çalışarak iyi almanca öğreniyorlar,ankaradakiler ise fazla çalışmalarına gerek olmadan eğitimcilerin kalitesinden dolayı iyi almanca öğreniyorlar
18 Şubat 2006 21:15   mesajın adresini al  

walkytalky
walkytalky
istanbulun eğitiminin çok sıkı olduğunu biliyorum,

almanca öğrenmek isteyen arkadaşlara duyurulur
18 Şubat 2006 21:19   mesajın adresini al  

hafriyat
hafriyat
380 tl imiş haftaiçi bir kur,haftasonu ise 470 oluyormuş.
ben bugün bunu gördüm
18 Şubat 2006 21:23   mesajın adresini al  

' serap '
' serap '
ben almanca öğretiiim size :)
18 Şubat 2006 22:31   mesajın adresini al  

fanfan
fanfan
yok be ben 290 a gitmiştim ilk kura gittim bıraktım o ayrı konu tabi
18 Şubat 2006 23:10   mesajın adresini al  

walkytalky
walkytalky
ders saatlerini ve kaliteyi göz önünde bulundurursanız fiyatın pek pahalı olmadığını görürsünüz.

ayrıca almanyadaki goethe enstitut'lar 1000 euro'dan başlıyor,

tabi "ben almanyada goethe'ye gitmicem,daha ucuz fiyatlı okullar var" derseniz,bende "evet var" derim,hatta bedava almanca kurslarıda var.bunlar genelde kiliselerde oluyor,her eyalette her kilisede oluyor hemen hemen.ayrıca alman vatandaşı olupda almanca bilmeyenler için açılmış belediye kurslarıda var,fiyatları 30-100 euro arasında,sonra üniversite yada lise hocalarının bir araya gelip oluşturdukları bazı öğretim kurumları var,fiyatları 70-150 euro arasında.ayrıca (tabiki)dil okulları var fiyatları 150-400 euro arasında bence 250 euro üzerindeki okullar kaliteli oluyor.
"neden?"derseniz 200euronun altındaki okullarda rus ve arap ve türk göçmenler çok fazla sınıflar 15 kişiden frazla oluyor,250euro ve üstündekilerde sınıflar en fazla 8 kişi hocalar genç ve başarılı oluyor,öğrencilerde kaliteli oluyor ayrıca(rusların amele muhabbetlerini ve arapların din veya Atatürk muhabbetlerini eminim hiçkimse çekmek istemez)

sınıfta türk olması demek sürekli türkçe konuşma demek yani zararlı
25 Şubat 2006 20:41   mesajın adresini al  

walkytalky
walkytalky
******ucuz etin yahnisi iyi olmaz******
25 Şubat 2006 20:42   mesajın adresini al  

walkytalky
walkytalky
"ben çok zekiyim,almanyaya gidip bir ay içinde sökerim,zaten ingilizcem çok iyi"diyenler var bide,bu arkadaşlarada "nah sökersin" diyorum,her eyaletin farklı birası olduğu gibi her bölgeninde farklı lehçeleri var,lehçeler türkçedeki lehçeler gibi deyil,örneğin bence bir türk için en anlaşılabilir almanca Avusturyada var,ama bazı lehçeler var ki almanlar bile anlamak için yanlarında sözlük taşıyolar,örneğin Darmstadt ve civarında "Hassisch" diye bir lehçe var anlamak imkansız

ihtiyacı olan arkadaşlara yardımım dokunmuştur umarım

25 Şubat 2006 20:54   mesajın adresini al  

suit up!
suit up!
şahsen ben istanbul'daki Goethe Institut'e gttim lise 1'deyken ve çok işime yaramıştı, 3 kur devam etmiştim Grundstufeyi bitirmiştim... sonra nası olsa okuldan Sprach Diplom alıcam die dwm etmemiştim. Gitmeyi düşünen arkadaşlara söleyebilirm ki konuşma becerisini çok ilerletio bu kurs, çünkü biz sınıfta hep bi sürü konu hakkında tartışmıştık ve baya bi kelime öğrenmiştim.
25 Şubat 2006 21:21   mesajın adresini al  

shibumi
shibumi
herr hausen die beine = her havuzun dibi aynı (bu geyik olmadan olmazdı simdi almanca muhabbeti)
tabi ki goethe'de bunlari ogretmiolar.. bence basarililar. ustelik belli bir sure devam ettiginizde belli kurlar sonundaki sınavlarla bircok yerde gecerli olabilecek sertifikalar da alabiliosunuz.
25 Şubat 2006 21:26   mesajın adresini al  

shibumi
shibumi
herr hausen die beine = her havuzun dibi aynı (bu geyik olmadan olmazdı simdi almanca muhabbeti)
tabi ki goethe'de bunlari ogretmiolar.. bence basarililar. ustelik belli bir sure devam ettiginizde belli kurlar sonundaki sınavlarla bircok yerde gecerli olabilecek sertifikalar da alabiliosunuz.
25 Şubat 2006 21:26   mesajın adresini al  

hafriyat
hafriyat
goethe geldim.
25 Şubat 2006 21:27   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008