ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > Sin City

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

duygu
duygu
taptigim bir film . karakterler cok basariliydi.
21 Kasım 2005 01:24   mesajın adresini al  

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
daha bu gün DVD sini aldım
21 Kasım 2005 02:12   mesajın adresini al  

sartre
sartre
arkadaşımın "beğenmezsen her an çıkabiliriz" uyarısıyla girdim salona, fakat neden öle dediğini anlamadan sonuna kadar keyifle izledim filmi. neyse ki fazla renk kullanılmamıştı, yoksa uyarılarına anlam verebilirdim :)
4 Ocak 2006 02:27   mesajın adresini al  

the divine comedian
the divine comedian
neden gidip tarantino'ya el açmışlar orasını hiç ama hiç anlamadım ama ikinci filmin çekiliyor olduğunu ve üçüncüsüne de ardından başlanacağını duyduğum anda inşallah tarantino bir şekilde karışmaz işin içine diye diye düşünmüştüm. sevmiyorum herifi evet.
20 Ocak 2006 02:42   mesajın adresini al  

sarimsak
sarimsak
bence filmin en bomba oyuncusu ne bruce ne mickey ne benicio ne de falan filan. bence en bombası elijah! özellikle öldüğü sahnedeki bakışları şahaneydi
20 Ocak 2006 03:22   mesajın adresini al  

gregory house
gregory house
abi eywallah film inanılmaz gorsellik super efektler falan

ama o filme sole en saglamından bi soundtrack ekleselerdi izledikten sonra tapınırdım ama soundtracksiz filmden etkilenilmio bea...
20 Ocak 2006 04:19   mesajın adresini al  

protatanga
protatanga
Filmdeki karakterler başarılı işlenmiş ama filmin akışı bile bi çizgi romanı anımsıyor... pek çizgi roman sewmediğim için olsa gerek vasatı aşmadı bu film benim için...
15 Şubat 2006 01:17   mesajın adresini al  

serkan a.k.a deja`vu
serkan a.k.a deja`vu
mumkun... ama bu mevsımde ne sın cıtysı ya ama gusel fılmdı
15 Şubat 2006 01:21   mesajın adresini al  

sramana
sramana
Alexis Bledel, Becky olarak oynuodu.....şimdi cnbc e de gilmore girls de rory yi oynuo......hatun süper...
15 Şubat 2006 14:51   mesajın adresini al  

epinox
epinox
duyduğuma göre sadece devam filmi diil aynı zamanda da tv dizisi de gelecekmiş.

Filmin zaten mükemmel olduğunu söylememe gerek yok herkes söylemiş :) Tarantino Kill Bill'de denediği "renk ile oynama" yı bence bu filmde güncelleştirdi(ne kadar bütün filmi yönetmese de)

Bi çizgiromandan filme uyarlamanın bu kadar güzel olması sonunda bu türde bir film görüp de "kahretsin ya ÇR nin içine etmişler" lafından kurtulmasını sağladı :D

ps. Mickey rooke willisten daha karizmaydı bence filmde

Rorynin de büyümüş olduğunu orda gördük bizde eski sezon GG yayınlandığından :D
16 Şubat 2006 00:32   mesajın adresini al  

maslahatguzar
maslahatguzar
tum karakterler ve filme hasta olmama ragmen marv'a tapmaktayım, ozellikle su cumlesinden sonra;

'' kiralık katilleri severim, onlara ne yaparsan yap kendini kotu hissetmessin''.
4 Mayıs 2006 19:54   mesajın adresini al  

erdinç
erdinç
"She smells like angels ought to smell. The perfect woman. The goddess. Goldie. She says her name is Goldie"
4 Mayıs 2006 20:24   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008