gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

İlişkiler - Sevgilinin yanındayken yaşanan Utançlar
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 19
 Yazar: Mesaj:
mustafa ozan
mustafa ozan
utanç değilde aklıma geldi şimdi hafif komik bir olay.
Kipadaydık sanırım tam hatrlamıyorum bi 5-6 yıl oluyor.
Neyse burger kingden yemekler alınmış,masalara geçilicek ben bunun kolasına vurdum.
Kola yere düştükten milisaniyeler sonra bir temizlikçi ışınlanıp yerdekileri silip kaybolmuştu.Olayın şaşkınlığı sırasında ne kadar hızlı olduğunu farkedememiştik,
öyleki adam kola düşmeden oraya varmış,yere dökülmeden zemini hazırlamış,tam yere temas ettiği an temizleyip uçmuştu.
heh

16 Şubat 2006 22:14  mesajın adresini al  
mustafa ozan
mustafa ozan
aaaa şimdi hatırladım =),bugün cüzdan kullanmamın sebebidir bu olay.
liseli arkadaşlarla yemeğe gitmiştik kumpiriciye,
2 kız arkadaşın hesabını ben ödicektim.neyse adam 9 milyon dedi iyi dedim abi buyur.
elimi sol cebime attım,aklımda oyle bir kalmışki sol cebimdeki ilk para 10 milyon.
Buyur abi dedim,uzattım.
adam bozuk yokmuydu dedi sırıtmaya başladı,yanımdakiler gülmeye başladılar.
Bir baktım 500 binlira.=)

16 Şubat 2006 22:17  mesajın adresini al  
giz
giz
Okul gezisindeydik we ben bi çocuktan çok hoşlanıodum arkadaşlarla sürekli onlara takılıoduk ortak arkadaşlar flnda olunca sohbet kuruluodu bi akşam yemekte karşılıklı oturuoduk çocuk ortaya bişeyler anlatıyordu(çok komik biriydi) ki masadaki herkes sus pus olmuş onu dinliodu. Sonra herkes gülerken ben içimden "hem komik hem tatlı" dediğimi sanırken arkadaşım bana bi dirsek attı, çocuğun surattından da anlaşıldığı üzere içimden deil dışımdan demişim:S Ama akşam gelip benden hoşlandığını söylemesi bütün rezilliğime değerdi:)

16 Şubat 2006 23:49  mesajın adresini al  
the_ruach
the_ruach
ik bluşmada kızın yanında konuşamadım

18 Şubat 2006 02:30  mesajın adresini al  
tuba
tuba
eski erkek arkım ilk günler daha annemle babamı sordu ayrılarmı die banada garip geldi soru
-nie sorunlu bi tipimmi var?? dedim
meger onunkiler ayrıymışş
tabii kurtarma çabam da süper :)
-aaa sen normal kalabilen çocuklardansın o zaman :D
çok utanmıştım yaaa hahahahaaa

18 Şubat 2006 02:32  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
Eski kız arkadaşım yanımda sigara yaktığı zaman utanç duyardım..

18 Şubat 2006 02:36  mesajın adresini al  
hafriyat
hafriyat
sevgili has sevgiliyse utancınız yoktur artık,birbirinize aitsinizdir ve herşey normal karşılanır. tabi bu saatte bir iclal aydın muhabbeti çevirecek değilim

ama karın guruldaması ilk aylarda bir utanç kaynağı olabilir.

18 Şubat 2006 03:24  mesajın adresini al  
yok
yok
ooo benim cok varda utanma duygum pek gelismedi benim baskasi olsa olur utanctan dusmelerim kusmalarim kufurlerim annem ve mide gurultularim baslica utanc kaynaklarimdir:P

10 Ocak 2007 22:03  mesajın adresini al  
banshee
banshee
Ortaokuldaydım, bir çocuk vardı, ben de o çocuktan hoşlanıyorum hem de öyle böyle değil. Sınıflar ayrı. 2 ayrı sınıf beden dersinde birleşiyoruz. Neyse Yüzme var o hafta. Nasıl heycanlıyım. Giydim mayomu, taktım boneyi. O da ne? Çocuk tribünlerde oturuyor, girmemiş. Bir hayal kırıklığı tabii. Neyse Zerrin,olsun kızım. Yüzme hocası anlatıyor bişeyler, ama tabii benim aklım yukarda, gözler kayıyor. Neyse,havuzun ortasından bir ip geçirmişler, biz de ona yüzücez geri gelicez, Budur olay. 1 defa. Sıra bana geldi, hadi kızım Zerrin! Çocuk yukarda bakıyor, göster kendini. İp e gittim geldim, yine gittim geldim, kaptırmışım kendimi, bünye dayanmadı ortada kalıverdim, ağzımdan sular giriyor, öksürüyorum, klorlu su, acaip acaip sesler çıkarıyorum. Hocaya doğru gidemiyorum, hoca çağrıyor. Çocuk yukarda.Allahım, allahım!! Neyse bir şekilde gittim,kurtuldum ama zannediyorum ki o çocuk benden hoşlanıyorsa o saatten sonra vazgeçmiştir :)

11 Ocak 2007 20:42  mesajın adresini al  
dummy_-variable
dummy_-variable
lise yıllarında hoşlandığım kıza kendimi göstermek için ne kadar iyi yüzdüğümü göstericektim.
plan basitti. 30 metre uzaktan sırt üstü başlıycam yoruluncada serbest stile geçicektim. tabi burada ki kilit nokta hız olucaktı. o sırada hayatımın performansını sergiliycem diye jaws kovalıyormuş gibi yüzmenin sonucu daha 5 -6 kulaç vardır diye düşünürken elimi suyun üstünde bir şeye çarptım. elimin verdiği acıyla nooluyo ya kanolu bi veled mi geçti önümden derken ahh ah .... gençlik (yaw benim elim o kadar acıdıysa .... kız haklı yani şöyle bi düşününce :):):) )

12 Ocak 2007 22:56  mesajın adresini al  
tutaste
tutaste
direğe çarptım yürürken..önüme bakmayı unutmuşum da..

1 Mayıs 2008 02:19  mesajın adresini al  
istisna-ı kaide .'(
istisna-ı kaide .'(
yan masadaki arkadaşa saldırmak zorunda kalmıştım .'( nedensede utandım sonrasında =(

1 Mayıs 2008 02:21  mesajın adresini al  
chopin the genius
chopin the genius

1 Mayıs 2008 02:21  mesajın adresini al  
tane® can
tane® can
ossurmak

1 Mayıs 2008 02:23  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
The Heartbreak Kid filmini izle bunu da aşarsın..

repciyereprep demis ki:
ossurmak

1 Mayıs 2008 02:24  mesajın adresini al  
tane® can
tane® can
izledim genel anlamda söledim yoksa
ağbi biliyorsun mu ağbi benim heç sevgilim olmadı ağbii

1 Mayıs 2008 02:25  mesajın adresini al  
:.cevriye.:
:.cevriye.:
komşu teyzeye elele yakalanmak:))

1 Mayıs 2008 02:32  mesajın adresini al  
ist@syon®
ist@syon®
pantolunumun arka kısmınnın patlaması:D

1 Mayıs 2008 02:55  mesajın adresini al  
my slaves
my slaves
* : s kalkmıyoo *

gibi bişe olabilir en büyük utanc. ahaha

1 Mayıs 2008 03:27  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 19
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008