ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > Alkolden sonraki günki baş ağrısı

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

damla
damla
alkolmü dedi biri:)ertesi günnn baş ağrısımı dedi biri:)offf çekilmiooo gerçekten!hele işin içinde vodka yada şarap varsa ölümmmm....sersem oluoru ben.banyo yapmakda bi işe yaramıo aslında en i çözüm kalkcaksın sıcak bi banyo,güzel bi kahvaltı ardında bi kaç ağrı kesici ve yatcaksın yine:):):)
22 Ekim 2005 16:28   mesajın adresini al  

damla
damla
"""limonla ayranı karıstırıp içtikten sonra hiç bişeyin kalmaz"" gerçektenmi.öööğğ iğrenççç...peki başka bişi bilen varmı?
22 Ekim 2005 16:31   mesajın adresini al  

negative
negative
1.5 litre şaşal suyu kafana dikiceksin ve 1 saat uyucaksın hiç bişeyin kalmaz

yada çok içtiğin gecenin akşamı uyumadan kusmakta ertesi günü kurtarır.
22 Ekim 2005 17:06   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
bi şişe Bailey's alcaksın- dayanamayıp bi kerede bitirmiycen- sarhoş olduktan sonraki sabah,yada eğer yapabiliosan o gece kahveyle karıştırıp bi-iki tek atcan. Bi şeyciğin kalmıo,hatta akşamdan kalan kırgınlığı bile kesio- normal bi likor de ozellikle nane likoru aynı işlevi bi yere kadar gorur:) tekirdağlı bi arkadaş olarak uzman goruşum budur:)
22 Ekim 2005 18:36   mesajın adresini al  

lucy luyi
lucy luyi
bailey'e olan tutkunun sebebini anlıyabiliorm taner:) rakıları iç iç sona da ayılmak için baileys ! ii taktikmiş:))
22 Ekim 2005 18:43   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
rakıdan sora nane likoru daha makbule gecio:)hem ben tovbeliyim rakıya kokusuna bile dayanımıom:)
22 Ekim 2005 18:44   mesajın adresini al  

lucy luyi
lucy luyi
nane likörü mü? o kadar irenç bi içki daha görmedim:)
22 Ekim 2005 18:47   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
ee her gulun bi dikeni olcek tabii, bi dikişte gidio zaten tadını almazsın bile
22 Ekim 2005 18:52   mesajın adresini al  

bootes
bootes
yatmadan önce biraz daha içiceksinki sabah sarhoş uyanasın. eh kafa kıyak uyanınca zate ne ağrı hissediosun ne bişi :)
22 Ekim 2005 19:22   mesajın adresini al  

lucy luyi
lucy luyi
o mantıkla hiç uyumayalım istersen can! daha garanti olur:)
22 Ekim 2005 19:33   mesajın adresini al  

cointreau
cointreau
ya bir de artık bogaz agrisi yapiyor, o daha fena. kalbim bogazimda atiyor sanki. :(
22 Ekim 2005 19:45   mesajın adresini al  

bootes
bootes
yok abi uyumayınca aptal gibi oluyosun bütün gün. ben son 2 ay içinde bi kaç kez yaşadım dediğimi inanlmaz güzel oluo. Birde fil gibi su içiceksin biraz daha döndürüyo kafanı ama sabah sarhoşluğunu ve baş ağrısını söküp alıyo :)

abi boğaz ağrısı alkolün yanında içilen sigaradan olmuyodur dimi :)
22 Ekim 2005 23:08   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008