ben nie hiçç geveze olamıorm halbusem okadrda konuşuorm.. ben kim bakmış istiorm hocam gibi :p
23 Ekim 2006 12:29
alice kendi aleminde
şakacıktan bi de o sistemi getirseler yaa.. bakalım gunde ayaklanma olcak=) sonra geri alırlar
23 Ekim 2006 12:52
bad religion
heheheh.. aman yapmasınlar öle bişey sitenin tüm karizma gidebilir.. hoccam kadar fena olamaz yine de ama ortakantin bir yazış sitesidir mesajı vermiş olurlar bence..yoksa o özelliği eklemekte bişe yok servera da zararı olmaz..
clementine demis ki:
ben nie hiçç geveze olamıorm halbusem okadrda konuşuorm.. ben kim bakmış istiorm hocam gibi :p
yasin altunkaynak demis ki:
"en bos konusan insan" istatigi istiyorum..
23 Ekim 2006 13:38
alice kendi aleminde
benhoccam da möahmut balcıya carptım.. ama aşkıma karsılık bulamadım. merak edıyorum karsılıklı çarpılınca nası ikaz gelıo die..
meltem bayramla burcu senturke.. ay pardon clementine ye de çarptım azonce.. bekledim HOOPP HOCCAMM.. LEZBİYEN İLİŞKİ YASAAAKK!! die bi ikaz ama serbestmiş. şimdi onlardan da karsılık beklıyorum..
bad religion demis ki:
kim bakmış olur da çarpıldım olmaz mı..;) hehe
23 Ekim 2006 13:47
alice kendi aleminde
gürkan solmaz tıklayınca da
sıtemızın guvenlık onlemlerını hafıfa aldın dio..
diyorum ortakantınde de olsa boyle bişi:P
23 Ekim 2006 13:50
clementine*poh poh
aa cvp veriim bende merak ediom bizi everceklermi diee
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2548
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.