ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
uygun kısım bulamadım güncel'e açtım,bu ders hakkında biraz fikri olan var mı? Hukukçular, siyasetçiler,kamucular var sitede belki tecrübelerini söylerler -çok bencilce oldu bu başlık evet,ama kimseye mesaj atmak istemedim,bilgisi olan isterse yazsın buyrun,yazılmazsa da ortakantin'in doğal seleksiyonuna uğrar:) -
15 Şubat 2006 02:16
hafriyat
hayır ders içeriği hakkında bilgi istiyorum.
borçlar hukuku aldım önceden,ona göre daha mı zordur hocadan bağımsız olarak,bunu da merak ediyorum.
15 Şubat 2006 02:41
hafriyat
işletme bölümleri için zorunlu oluyor hep bu ders sanırsam. bize seçmeli de acaba seçsem mi diye bir kamuoyu yoklaması yapmak istedim
başarılar herkese o zaman..
15 Şubat 2006 02:49
atalay
hiç görmedim o konuyu ama zevkli olsa gerek, para getirecek bir konu :D
15 Şubat 2006 03:04
yavruş :)dişikartal
ama zewkli konulardır emin olun :) ama tabii ki püf noktaları war ve kawradın mı sorun yok :) hukuku ezber olarak algılayanlara deli oluyorm arkadaşlar sadece çok tekrar ediyoruz snr da aklımız da kalıo yoksa ezberlseydik unuturduk hepsini veeee başarılı avukat hakim olamzdık :) yaniiiiiii
15 Şubat 2006 12:08
hafriyat
ismail biliyorum yahu farklı kanunlar olduğunu.
adam gibi çalıştığım tek hukuk dersi borçlar'dı da,bir kıyaslama olsun diye sordum.
zeynep sınıf mantığı da süpermiş:)
15 Şubat 2006 12:52
joe_
Borçlar bilgin sağlamsa çok rahat altından kalkabilceğin bi ders ve çok geniş bi konu. ticari işletmesinden, tacirine şirket çeşitlerine, kıymetli evraka hatta sigorta hukukunu bile içine alır. Hocasına göre zevkli veya sıkıcı olur bence :) çalışma konusunda da bi taktik sana sakın ezberleme ezberlersen verilen olayı çözemessiiinnn:)))))
16 Şubat 2006 23:17
suit up!
şu an aldığım hoca çok tatlı ve gerçekten çok ii bildiği belli.. ayrıca ders de çok eğlenceli. insan biras çalışırsa kolay gelir gbime gelio...
16 Şubat 2006 23:20
joe_
tabi birazdan biraz daha fazla çalışmak gerekiyo... hatta karman çorman olmasın die arada birde tekrar etmek gerekiyo...
16 Şubat 2006 23:47
iremkız
ya arkadaşlar bi işletmeciye verilen ticaret yada borçlar bilgileriyle bi hukukçuya verilen son derece farklı o yüsden kolay diyenlere aldanmayınız!! ama zevklidir o ayrııı...
26 Şubat 2006 15:53
joe_
:)))) borçlar ve ticaret hukuku tamamiyle farklı düzenlemeler içeriyolar bunda seninle hem fikirim. ancak hadiim olmayarak genede ticaret hukukunun daha rahat anlaşılabilmesi için borçlar hukuku genel hükümlerinin ii bilinmesi gerektiğini düşünüyorum. bence ikiside inanılmaz zevkili konular...:)) zaten sevilmese bu konular çalışması çekilmez olur... gerçi ben daha 3, sınıftayım kıymetli evrak ve sigorta hukuku hakkında hiç bişi söyliyemem acıkcası...:)
27 Şubat 2006 19:03
(sinem)
biz görmüştük geçen sene ticaret hukunu kolay bi ders o kadar zor diil merak etme ilerde de işine yarar mutlaka seç bence..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2537
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.