walla bilmem ben acıklayamadım sadece ben bi tek nazar olatyına inanırım:) en son kuzenimin duğununde senelerdir gormediğim akrabalarımı toptan gorunce ik gun baş ağrısı cekmiştim:) hatta aklı dengesi pek yerinde olmayan bi kadın(aslında bence gayet akıllı ama biraz dengesiz) bana olum sen niye yemekcilerin orda yiyon yemeğini Yeşil nebiyeyle topcu sabahat adamı nazrdan işetir, catır catır catlarsın walla demişti:)) onun yanında kendimi tutmuştum ama yanından ayrılınca gozumden yaş gelen kadar kopmuştum :) cok komikti
ben cok duydum cinlerel ilgili şeyleri:)yan komşumuz falcı-ki gelen gidene bakarsan baya tutturuyo- annemde meraklıdır bole şeylere:) saolsunlar bana seminer veriolar doru yolu goreyim die- hafiften deist eğilimlerim varda-
benim bağışıklığım var:) asla korkmam bole şeylerden hatta odada 3 kişi kaldığımzda batağa dorduncu olsun die caarıom ama herhalde cinler batak bilmio die kimse gelmio:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/253
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.