ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > Alacakaranlık Kuşağı
basinizdan gecmis olaylar hikaye korku
Sayfalar: 1  2  3  4  5  33  34  35  36  37  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

tine®©in
tine®©in
Dileğin cinlerle olan ilişkilerinden yola cıkarak, bu konu üstünde cenayla konsesu vardık. Dileğin deneyimlerinin bu konuda bizi aydınlatacağını duşunuyoruz. Herkes duyduğu veya bizzat yaşadığı doğaustu olayları ortakantin uyeleriule paylaşsın istedik
21 Ekim 2005 23:26   mesajın adresini al  

lucy luyi
lucy luyi
ne cini yaa? inancak başka bişi mi kalmadı arkadaşlar:) ???
21 Ekim 2005 23:40   mesajın adresini al  

cag
cag
nasıl ya??? benim başıma hiç garip bişi gelmedi...ama arkadaslarımın basına gelen bişeyi anlatabilirm....birkaç kafadar cin çağırıyor,incek'te(ankaralılar bilir)neyse olayın etkisinde kalıyorlar bi iki gün...sonra herşey normale döndü derken,kız arkadaslardan biri gece uyanıyor,ve garip garip sesler duyuyor..
ve duydugu ses şu:"benim ve arkadaslarım için güzel bir ev açtınız,sana ve arkadaşlarına teşekkür ederim"...
kız bunu duyduguna ve uykulu olmadıgına yemin etti...(ki gelen cinlerin bazılarının gitmedigini de duymuştum)
21 Ekim 2005 23:44   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
benim bole tek bi hikayem hala acıklayamadığım
21 Ekim 2005 23:46   mesajın adresini al  

cag
cag
ya arkadaslar şaka maka tırstırıyo ya,ki daha başıma gelmedi,gelse ne olcak:S
21 Ekim 2005 23:47   mesajın adresini al  

cag
cag
valla ne yalan söyliyim yasamadım ama tüylerim diken diken oldu...ama eyw abi güldürdün ya bu durumda da:)
21 Ekim 2005 23:49   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
ilkokuldayken araba kazası geçirmiştim. Araba çarptıktan sonra geçirdiğim şokla 30-35 dakika biliçsiz yattım, bilincimi kaybetmeden once hatırladığım son şey tam goz hizamdaki tekerlek . neyse kendime geldim. once :çkoy ilçe hastanesine sonra Çorluya-aradaki mesafe 40 dakika goturduler. Benim açıklayamadığım olay, ben biliçsiz yattığım sırada olan bir olayı,hala, tumnetliğiyle hatırlıorum.ablamların , kaza esnasında 10-15 metre arkamdaydı,kazayı anneme haber verişlerinii annemin tepkisini, ablamın yanında kimlerin olduğunu tum netliğiyle hatırlıorum. VE hayır bu beynimin bana bi oyunu değil, ablama yanında kimlerin olduğunu soleyip onaylattım. ve annemin o sırada nerde olduğunu, yanında kimlerin olduğunu filan hepsi birebir tutuyo
21 Ekim 2005 23:51   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
ve bi şey daha bilincimin o sırada yerinde olmasına rağmen hala Çkotden çorluya nasıl gittiğimizi hatırlamıom
21 Ekim 2005 23:53   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
ya aklıma geldi de carpan adam hastane masraflarını odemesin die kaçmıştı:) bi de benim masrafım nolcak kaportam yamuldu diomuş:Ppp yalnız arabanın nerde durduğunu gorunce ucuz yırttım demiştim ya,rahat bana carptığı yerin 70-80 metre ilerisinde duruyodu
21 Ekim 2005 23:55   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
saol ama hatıralarım iyi kazayla ilgili, bir buyuk şans eserihiç bişeyim yoktu, ve felaket şımartılmıştım:D
21 Ekim 2005 23:56   mesajın adresini al  

cag
cag
evet ya o da oluyor...
benim başka bi arkın amcası ölüyor..amcası ile yengesinin arası iyi değil,(fakat bi iki ay sonra çocukları dünyaya gelicek...)bi tek arkımın ailesi ile iyi geçiniyor amcası...bi gün yolda giderken vuruluyor,avcunun içinden kurşun geçiyor,neyse adam hayatını kaybediyor orda...çocuk doguyor,belli bi zaman geciyor,ve arrkımın babası bebegin eline bakıyor,aynı kurşun yarası onda da var,ve çocuk annesinin kucagında sürekli aglıyor ama amcasını görünce direk susuyor,gülümsüyor ve amcasına gidiyor...sanırım rearkarnasyon ,dedikleri bu oluyor...
21 Ekim 2005 23:56   mesajın adresini al  

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
o zaman araba baya hızlı geliyomuş
walla ucuz yırtmışın taner can
21 Ekim 2005 23:57   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  33  34  35  36  37  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008