ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > müzik > Ragga Oktay

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 10

atalay
atalay
Bilmiyorum bu adam hakkında ne düşünürüsnüz ama bence "çukulata kız" albümü süperdi. şuanda da dinliyorum zaten :) ailecek baştan sona, sonra tekrar tekarar dinlediğimiz bir albümdü. hele "come let me, ben olayım, gidenler gelmiyor,......." şarkıları süper.
sonraları işi rekalmcılığa sardı dikiş tutturdu müziği unuttu arada başrısız oyunculuk denemeleri var ama...
siz ne düşünüyorsunuz bu Malatyalaı göçmen kardeşimiz hakkında? :D
13 Şubat 2006 04:19   mesajın adresini al  

abbas
abbas
Ben bu adama Volkaaaaan, Volkaaaaan açsana telefonu lülülü orda uyuz oldum... Birazcık sabret lülülü... :)) İyi birine benziyor dışardan bakınca... Neşeli bi tip :) dizi mizi yolunu buldu, sevindim harcanmasın böyle yetenekler :)
13 Şubat 2006 04:23   mesajın adresini al  

abbas
abbas
O galiba, Volkan sağlam para vermiş herhalde bağırması için :))
13 Şubat 2006 04:29   mesajın adresini al  

atalay
atalay
dur hoca volkanı mı arasam acaba walla merak etmedim onun seine benzemiyor ama :D neyse yarın bir ara ararım
13 Şubat 2006 04:30   mesajın adresini al  

abbas
abbas
Aradım da o değil galiba :)) Hatlardan yanılıyor da olabilirim :)
13 Şubat 2006 04:32   mesajın adresini al  

abbas
abbas
Bak bi sen de ara... uyuyor rahat ol, en fazla küfür eder :)) peki Ragga Oktay değilse, kim ? Atalay yoksa sen misin ? :))
13 Şubat 2006 04:34   mesajın adresini al  

vulcao
vulcao
ya bende aksam bu Erdemin zoru ne bu saatte diyodum :) allah belanı vermesin senin ... :)

Ragga Oktay değil ama Turkcell'in çalarken dinletleri arasında Ragga Oktayda var sanıyorum çok da geniş bir ürün yelpazesi var..

mesela o volkan volkan'lı şarkının aynısı , abdullah abdullah felam tarzında da yapılmıs komik yani :)
13 Şubat 2006 12:00   mesajın adresini al  

atalay
atalay
ragga oktayın soylemesini istiyoruz :))
13 Şubat 2006 17:44   mesajın adresini al  

1914
1914
ilk kaseti şinanaydı hatta anlaşılması çok zor olduğu için sözleri ikinci kasetinde daha anlaşılır söyler !
13 Şubat 2006 17:57   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
bir albümü vardı bizde de =)
30 Ağustos 2006 10:31   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 10

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008