| |
tane® ©an
|
dun örenci işerinde form doldururken departmanımı unuttum avr mı bole bişi ya. hala inanamıyorum
|
|
~ 938 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
nasılsa burda yok camur atayım ismi lazım değil jeday kardeşim ona aldıgım karanfili domuşta unutmuştu:(
|
|
~ 938 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
coookk ya ben cattlei çalıtırıom sora cay yapmayı unutuom paso. cok dalga gecio odadakiler:D
|
|
~ 938 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
ya o diilde dun tanıştıgımı ertesi gun hatırlamıom, sora da nie selam vermion die fırca yiyom:D gecen sene blm arkadaşlarımdan biri Benim adım ne die? sormuştu bi sohbet esnasında. Eee ben hiç sormamıştım ki adını ,nasılsa unuturum die. bilemedim haliyle dovuodu az kalsın:D
|
|
~ 938 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
dalga gecme be:( napiim kafamda bi suru şey var ole ufak şeylere dikkat etmiom pek. hem kac arkadaşınla konuşurken ismini kullanıon ki? hem ne gerek var isme, karşımdakinin yuzune bakarak konuşurum ben alla alla
|
|
~ 938 gün
|
|
| |
füs
|
valla ben bi kere çantamı evde unutmuşum okula gelip 2 ders geçtikten sonra çantamın olmadıgını farketmiştim,dumur bi insan olmak zor tabi
|
|
~ 938 gün
|
|
| |
moriwandil
|
ben sürekli montumu okulda unuturdum. birde bazen sağımı solumu unutuyorum. şaka değil :)))
|
|
~ 938 gün
|
|
| |
moriwandil
|
en çok unuttuğum şey de neyi unuttuğum oluyor evden çıkarken. eminim hepimiz "ya ben bişi unuttum ama ne ?" diye soruyoruzdur kendimize. saatler sora ihtiyacımız olunca unuttuğumuz nesne ye, rahatlıyoruz :) aha ben bunu unutmuştum diye :)
|
|
~ 938 gün
|
|
| |
efsane
|
ben bir kere çarşıya araba ile gittim arabayı orada unutup eve yürüyerek gelmişim :)) dalgınlık işte
|
|
~ 938 gün
|
|
| |
pinky chocolatte
|
:D:D bnde kendimi çok unutkan sanırdm..süpersnz ya:D
|
|
~ 938 gün
|
|
| |
my slaves
|
bende iki hafta önce uçağımın kalkacağı günü unutmuştum.. 15 ocak sandığım tarih 14 ocakmış.. havaalanına gittikten sonra acı gerçeği farkettim.. tam bir resaletti, 5 dakika gülüp üstüne ağlamamak için kendimi zor tutmuştum... bi de tek gittim allahtan alana yoksa bizimkiler öldürürdü heralde beni.. sonra bidaha bilet alıp başka bi uçağa bindim 2 haftalık harclıım bilete gitti..
|
|
~ 938 gün
|
|
| |
banshee
|
ben lisedeyken cep telefonum çalındı die tüm okulu ayaaa kaldırmıştım. hafta telfonsuz yaşadım, hattı kapattım ve 2 hafta sonunda çantamın cebinde çıktı telefonum. Kimseye sööleyemedim...
|
|
~ 938 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
ben varıms:D vakti zamanında sevgilimin adını bile unutmuştum:D 4 saat ecel terleri dokmuştum ya farkederse die:D ama nieyse canımı sıkan şeyleri hep hatırlıom cok ilginç bişi şu beyin dedikleri
|
|
~ 938 gün
|
|
| |
zafer
|
Ben 2 dakka önce yuttuğum ilacı 2 dakka sonra aldım mı almadım mı diye şüpheye düşüyorum.Bütün tabletleri sayıyorum.Emin olamıyorum.Sonra bardağı tekrar elime alıp açıyı yakalayıp az önce ben bunu yaptım mı diye soruyorum kendime.
Eskiden en ufak ayrıntıyı unutmazdım.
|
|
~ 938 gün
|
|
| |
hafriyat
|
çok az unuturum,unuttururum
(unuttururum da afrika dillerinden bir kelime gibi)
|
|
~ 938 gün
|
|
| |