bengü banada bul ya banada bi kısmet buull.!! :))))
27 Mayıs 2006 00:50
haluk
valla bakın bulun bi kısmet ya çok heveslendim birden çok heycanladım kızıımm :))))) ahahahha
27 Mayıs 2006 00:54
penqü*ş
taam sen gel hele bulurus =)
bi renklensin bi şenlensin önçe =Pp
27 Mayıs 2006 00:56
manas
Bengü ne oldu var mı bi haberr
27 Mayıs 2006 00:58
' işte o benim
Hayatın telaşesi içine hep bir şeyler sıgdırmaya çalışsakta bir çok şeyi geçiştiririz aslında.Geçiştiremedigimiz tek şey duygularımızdır belki.Biri elbette ki vardır ya gönlünde.Ufak bir tebessümüyle mutlu oldugun,küçücük bir dokunuşla son sevilen olabilen,sözleri seni alıp başka diyarlara götüren biri.Kimi zaman o bunun farkında bile olmaz ama bu durum işine gelir.Sevgin yalnızca senindir kimseye hesap vermek istemezsin,bencilcedir ama senindir ya işte,mutlu olursun.Belki sevginin masumluğu budur diye düşünürsün,o sevmemiş ne fark eder ki.Gülüşü içini ısıttıktan sonra yüreginin sıcagını hissettikten sonra varsın eli eline degmesin.Bi çok anlam yüklersin ona,o senin sevdigindir,canındır,nefes alışındır.Gittigin yerlere onu da götürürsün yüreginde.O olmasa da sevgisi vardır yanında.Sözlerin olmasa da gözlerin anlatır ona her şeyi.Kaçamak bakışlarının altındaki aşkı gizleyemezsin bi türlü.o sensizdir ama sen hep onunlasındır.Çünkü seninki teslimiyettir,gerçektir,samimidir.Platonikte olsa aşktır işte…
73 Şubat 2008 23:14
*mahkum*
aşkların en güzeli en değerlisi karşılık beklemeden
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/241
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.